Jump to content
php.lv forumi

Bizner

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Bizner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveicināti, zinu ka šī tēma ir 100 reižu izrunāta un jautātā. Bet meklējot līdzīgas tēmas uzdūros tikai uz vienu jēdzīgu: tēmu, bet links uz lejuplādi jau ir sen beigts ( tā kā yy.lv vairs nepastāv) un tēma ir vienu gadu veca. Laiks iet un viss mainās, varbūt ir jau atrasti kaut kādi citu varianti / risinājumi? Protams gribētos maksimāli līdzīgu ss.lv vai reklāma.lv ( tieši saraksta veidā (sadaļu sarakstu) un apraksta sadaļas struktūru uzbūvē). Protams ideālākais būtu augstākminētais variants. Izmeklējos visu googli pēc ss.lv kopijas, Classifieds, Classifieds cms, vienvārdus dažādos variantos, bet rezultātu diemžēl neguvu. Būtu jauki ja kāds padalītos. Varētu arī kādu naudiņu samaksāt, ja tiešām tādu normālu atrastu, kaut vai atvērto kodu. Var arī bez dizaina iezīmēm tīru kodu. Paldies iepriekš.
  2. Nu varbūt kāds varēs, pie tam nav noteikti teikts - ka tas ir no nulles jataisa. manis pēc salīme no gataviem skriptiem. Galvenais lai viss tas ir iekšā.
  3. Sveicināti vajadzīga neliela lapa uz telefonu pārdošanas novirzi. 1) interneta veikals ar 2-3 sadaļām, 2) iespēju automātiski ģenerēt xml failus priekš salīdzini.lv 3) pašam likt iekšā telefonu aprakstus ( tas ir caur kaut kādu input sistēmu) 4)Dažas pogas dizainam, (kā apskatīt, salīdzīnāt , kopā kādas 7-8)). Un tas ir viss kas man nepieciešams, par darbu došu 30ls, steidzami!!! Rakstīt uz foruma vēstuļu sistēmu.
×
×
  • Create New...