Jump to content
php.lv forumi

anoance

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

anoance's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu nejau es katram webam došu savu kasti..
  2. Tapēc ka bez safe mod var taisīt include uz jebkuru failu kas uz kastes. ja vari pateikt kā to novērst, izņemot chroot jail.
  3. Sveiki, varētu kāds pateikt kas pa problēmu. Izmantoju web serveri lighttpd un php.ini uzliku safe mod = on. Man ir nepieciešamība tikt no /usr/mape pie php faila kas darbojas ar @shell_exec taču safe mod neatļauj darbību. Cik noprotu jāizmanto iespēja (safe_mode_exec_dir = ) taču viņa nestrādā, piemērs: safe_mode_exec_dir = "/usr/mape" - restartēju lighttpd, taču viss bez izmaiņām, visādi mēģināj, bet netieku skaidrībā..
  4. Tas nav tā domāts ;) 1. pameklēšu! 2. htaccess url rewrite - man ir lightpd, meklēju jau daudzreiz, atradu, bet ito ko nesaprotu un nestrādā! Piemērs: url.rewrite-once = ( "^/news/([^\?]+)(\?(.*))?" => "/news.php?title=$1&$3" ) Bet ja man lapa ir: manalapa.lv/index.php?serviss - pārtop par manalapa.lv/serviss/ - kur ko man jālabo? Paldies parto pašu ;)
  5. Sveiki, ceru ka rakstu pareizajā vietā. varbūtās kāds varētu iedot scipt, prekš linux, lai uz zināmas directory un pēc viņas noteiktu aizņemto disk space. Piemēram: Jūs esat aizņēmis 189mb, no 250mb, atmiņas! Un vēl varbūt kāds varētu man iedot script no kura, manalapa.lv?serviss - pārtop par manalapa.lv/serviss/ Lūdzams bez google, jo visu googli izmeklēju, bet neko man saprotošu / noderīgu nespēju atrast! Paldies jau iepriekš, ar cieņu anoance! :)
×
×
  • Create New...