Jump to content
php.lv forumi

Janciks

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Janciks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki. Man ir vajadzīgs cilvēks kurš varētu izveidot (varbūt jau ir gatavs) scriptu sporta spēļu turnīriem. Šis tas man pašam ir bet ir vajadzīgas vēl dažas lietas. Ne par ko konkrētu šeit nerakstīšu, vnk vēlos atrast cilvēku kurš to varētu izdarīt. Tā nav vienīgā lieta kas ir vajadzīga vnk iesāku ar šo. Protams par to tiks samaksāts (Neesmu gatavs maksāt simtiem latu tāpēc baigos profus lūdzu netraucēt) Sīkāk visu izrunāsim skypā vai kur citur. Mans skype janciks3 Lūdzu rakstiet ap plkst 19-00 jo līdz tam laikam esmu darbā un ne vienmēr varu atbildēt. PALDIES!!!
  2. Sveiki, iespējams rakstu nepareizajā vietā, bet tas tikai tapec, ka nav laika meklēt. Man ir vajadzīgs cilvēks kurš varētu izveidot (varbūt jau ir gatavs) scriptu sporta spēļu turnīriem. Šis tas man pašam ir bet ir vajadzīgas vēl dažas lietas. Ne par ko konkrētu šeit nerakstīšu, vnk vēlos atrast cilvēku kurš to varētu izdarīt. Tā nav vienīgā lieta kas ir vajadzīga vnk iesāku ar šo. Protams par to tiks samaksāts (Neesmu gatavs maksāt simtiem latu tāpēc baigos profus lūdzu netraucēt) Sīkāk visu izrunāsim skypā vai kur citur. Mans skype janciks3 Lūdzu rakstiet ap plkst 19-00 jo līdz tam laikam esmu darbā un ne vienmēr varu atbildēt. PALDIES!!!
  3. Liels paldies, pamēģināšu kas no tā sanāks. Es jau teicu ka noteikti nav nekads liels darbs, bet paši saprotat ja no tā neko nesaprot tad arī izdomāt ko darīt ir grūti.
  4. Notice: Undefined variable: st_list in /home/a3471802/public_html/infusions/wir_sind_tippspiel/inc/md_select.php on line 76 Notice: Undefined variable: matchdescr in /home/a3471802/public_html/infusions/wir_sind_tippspiel/inc/md_select.php on line 90 tur laikam vēl vienu meta ara, nu varbūt jūs kko no tā sapratīsies jo man ir melna bilde. Tad nu ja gadijumā kāds ir ieinteresēts tālāk visu sarunāsim, jo šeit es neuzturos, pirmo reizi ienacu
  5. Sveiki, īsi paskaidrošu, Ir mods priekš php fusion, kurš strada tikai uz localhosta bet netā sviež ārā dažas kļūdas, piedāvāju kādam kurš saprot kko no šādām lietām izlabot šīs kļūdas un nopelnīt kādu latu par to. Ja kādam interesē lūdzu rakstiet man uz skype- janciks3 Paldies! domāju cilvēkam kurš saprot to visu darbs pāris minūtēm.
×
×
  • Create New...