Jump to content
php.lv forumi

deathangel

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by deathangel

  1. nē nē, jau sapratu, kas notikās, tikai jautājums tagad būs vai tā var redzi, man uz container ir uzlikta bilde, kura ir sākumlapā, nu spied šeit,redzēsi šo bildi es pārmainīju, lai visa ir vienādā krāsā, pārmainīju nosaukumu coontainer un ieliku forumā un lūk, forumā šo problēmu vairs nevar pamanīt, bet jautājums vai tā var darīt vispār?
  2. ā, ļoti smieklīgi tātad rekur ir pamācība- http://help.roleeks.lv/thread-96.html tur arī ir divi atveroši body tagi par to kāpēc head tagā ir body tags, es meiģināju izdzēst, jo tu pateici, kāpēc ir divi head tagi, bet apkaunoju sevi un sajaucu, kurus dzēst un sapratu, ka nemaz nevajag dzēst nevienu no viņiem!
  3. 1. darīju visu pēc pamācības un tur nekas nebija teikts, ka vajag ņemt head nost 2. viņam css ir, rekur kods, ja vajadzīgs #header { padding: 0px; margin: 0px; background: url(/images/title.jpg) #666 no-repeat; color: inherit; height: 150px; width: 940px; } 3. pa to albūmu pilnīgi vienalga 4. ieliku, bet pilnībā nekas nemainījas, tāds pats izskats, rekur it kā noņemu tos head tagus, divus, </div> ieliku pirms body, bet nekas nemainījas, rekur kods, kā tagad izskatās <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xml:lang="en" lang="en" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=<% CHARSET %>" /> <link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" /> <title><% TITLE %></title> <% GENERATOR %> <% CSS %> <% JAVASCRIPT %> <body> <link rel="stylesheet" href="http://hektorscrew.ez.lv/stils.css" type="text/css" /> <link type="image/x-icon" href="/style/favicon.ico" rel="shortcut icon" /> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <meta name="Description" content="Hektors Crew website" /> </head> <body> <div id="container"> <div id="header"> </div> <ul id="navigation"> <li><a href="http://hektorscrew.ez.lv/">Sākums</a></li> <li><a href="http://hektorscrew.ez.lv/forums">Forums</a></li> <li><a href="/crew.php">Crew sastāvs</a></li> <li><a href="/crew.php">Bilžu albūms</a></li> </ul> <% BOARD HEADER %> <% MEMBER BAR %> <div id="ipbwrapper"> <% NAVIGATION %> <!--IBF.NEWPMBOX--> <% BOARD %> <% BOARD FOOTER %> <% STATS %> <% COPYRIGHT %> </div></div> </body> </html>
  4. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xml:lang="en" lang="en" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=<% CHARSET %>" /> <link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" /> <title><% TITLE %></title> <% GENERATOR %> <% CSS %> <% JAVASCRIPT %> </head> <body> <head> <link rel="stylesheet" href="http://hektorscrew.ez.lv/stils.css" type="text/css" /> <link type="image/x-icon" href="/style/favicon.ico" rel="shortcut icon" /> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <meta name="Description" content="Hektors Crew website" /> </head> <body> <div id="container"> <div id="header"> </div> <ul id="navigation"> <li><a href="http://hektorscrew.ez.lv/">Sākums</a></li> <li><a href="http://hektorscrew.ez.lv/forums">Forums</a></li> <li><a href="/crew.php">Crew sastāvs</a></li> <li><a href="/crew.php">Bilžu albūms</a></li> </ul> <% BOARD HEADER %> <% MEMBER BAR %> <div id="ipbwrapper"> <% NAVIGATION %> <!--IBF.NEWPMBOX--> <% BOARD %> <% BOARD FOOTER %> <% STATS %> <% COPYRIGHT %> </div> </body> </html> atradu, ka <div id="container"> nav beigās </div>, bet nevaru saprast, kur jāliek...
  5. jautājums, kāpēc man tās krāsas tur ir nobīdījušās vai kas? apvienoju foruma augšu ar sākumlapas un var kaut kā to foruma headeri aizvākt? ar to calendar un to?
  6. angļu valodu zinu, tik saku velreiz, baigi forši tur viss bija pastāstīts!!!!!! atradu to saitu, tas ir http://www.xplosion.lv/apmaciba/apmaciba.html ,bet vairāk nedarbojās...
  7. nezinu, man nejiet tas saits atceros vel, ka viņā bija 7 tās pamācību stundas, kāda 3stundā vajadzēja ielikt mr. beansu :D un gliemezi :D
  8. zinu, ka stulbs jautājums, bet gribēju paprasīt vai kāds nezin adresi uz saitu, kur bija normāla pamācība, kā taisīt dizainu? zinu, ka ir daudzi tādi, betnu viņā bija ļoti labi viss saprotams, googlē meklēju, bet neatradu, pirms gada viņš vel bija, bet vairs neatceros kā sauc atceros tik ka saitam fons bija zaļš, tā kā, ja kāds pateiktu, būtu ļoti laimīgs :D paldies!
  9. 2easy,atver kadu template failu un apskaties cik tur daudz ir rakstiits! tas nau nekads mazinsh failins! domaju ,ak varbut kads caur admin cp zin,jo tur viss sikaak ir sadalits! eh nu... Edgar: paldies es sapratu,zinu kas template,bet ebkurā gadījumā paldies ,ak centies palidzet :) Nebiju pamanijis admin acp template sadalu,talak pats tikshu gala, jo,jo vairak e prasa ,jo vairak tevi noliek,labak pats kulshos talak!
  10. Sveiki,gribēju paprasīt ,kurā vietā ipb ir jāliek, lai parādītos zem visa sarksta ,pie edit utt. ieteikt draugiem.lv? DraugiemSay('Ieraksta virsraksts, zem kura slēpsies saite', 'http://links.uz.resursu.lv/ar/pilnu/celju/uz/failu.html', 'ManaLapa'); un ,kurā vietā function DraugiemSay( title, url, titlePrefix ){ window.open( 'http://www.draugiem.lv/say/ext/add.php?title=' + encodeURIComponent( title ) + '&link=' + encodeURIComponent( url ) + ( titlePrefix ? '&titlePrefix=' + encodeURIComponent( titlePrefix ) : '' ), '', 'location=1,status=1,scrollbars=0,resizable=0,width=530,height=400' ); return false; } itkā html labā jāliek pie body sākumā... un arī ipb forumā vinu vajag likt script tagos?
×
×
  • Create New...