Jump to content
php.lv forumi

Huselius

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Huselius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. paldies, ekrāns tagad ir centrā, bet radusies jauna problēma. Biju uzlicis lightbox bilžu rādīšanas javascriptu. Tas tagad nestrādā un bildes rāda tā kā parasti. Lightbox strādā tad, kad noņemu no jūsu augstāk dotā jquery source atsauci uz library linku, taču tad atkal jquery nestrādā. What now?
  2. paldies, man, nejēgam, vēl tikai ir jāpaskaidro kur šo kodu ielikt - vai head?, jo vairāk neko par to, ka javascripts sākas ar <script type="text/javascript"> un beidzas ar </script>, nezinu. Un vēl, Codez, vai man Tavā garajā kodā ir jāliek kaut kādas vērtības, vai šo kodu varu copy/paste ielikt un viss?
  3. Sveiki, man ir tāda problēma - Container div ir fiksēts augstums, kas ir pietiekami īss, lai rastu problēmu uz lielākiem/kantainiem ekrāniem ar attiecīgi izšķirtspēju. Pagarināt es to nevaru, jo tad cietīs viss dizains, kuru pārtaisīt prasītu visu darbu sākt no sākuma. Sapratu, ka vizuāli visnormālāk izskatītos, ja gadījumos, kad ekrāns ir garāks par Containeri, tad šis div stāvētu pa vidu vienādā attālumā no top un bottom. Pašlaik ir tā, ka viņš ir pielipis pie pašas augšas un zem div ir paliels tukšums. Ar CSS es šo nevaru labot, jo spēlējoties ar top 50% un tad mīnusot no topa pusi containera izmēra, problēmas rodas, kad atver lapu uz platekrāna, jo tad ir nošķērēta augša, kurai nevar piekļūt klāt. Respektīvi, vai kāds lūdzu varētu padalīties ar javascript kodu, kas manu Containeri vienmēr noliktu vertikālu centrā vienādi starp augšu un apakšu gadījumos, kad ekrāns ir garāks par containeri? Paldies.
×
×
  • Create New...