Jump to content
php.lv forumi

robizs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

robizs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nekas nenotiek, izsaukšana ir iespējama pēc zemāk esošās formas, bet man nevajag lai izvada formā, bet gan vienkārši lai tas teksts parādās tur kur izsaucu. Ceru ka sapratāt. <form name="htmlForm" method="POST" > <input type="text" name="receivedField"> </form>
  2. Sveiki, Man ir skripts, kas dabūn tekstu no flasha, kā lai tagad es viņu izvadu kautkur body kontekstā?? <script> function getFlashMovie(movieName) { var isIE = navigator.appName.indexOf("Microsoft") != -1; return (isIE) ? window[movieName] : document[movieName]; } function getTextFromFlash(str) { document.htmlForm.receivedField.value = str; } </script>
  3. Sveiki, Nepieciešams tāds rīks, divas tabulas- 1.tabula ar 40 nemainīgiem cipariem uzspiežot uz kādu no cipara veidojas 2. tabula ar statistiku par katru ciparu- cik reizes nospiests un cik reižu nospiests, piemēram, pēdējo 100 klikšķu laikā. neesmu lietpratējs skriptos, lūdzu padalieties ar info. Nav pat nojausmas uz kādiem vārdiem meklēt googlē.
  4. Tā ir mana 1. mājaslapa esiet nežēlīgi. ;) http://yourgateway.eu Tā arī neizdevās uztaisīt kad pie min-width pārlec vienā rindā - tad atkal izplešas uz max :( --- http://php.lv/f/topic/15402-palidziet-ar-lapas-konstrukciju/ Bet primārais ko vajag ir-- kā lai es tās ēnas(maliņas gar pašu lapu) dabūnu 100% augstumā(lai automātiski pielāgojas lapas izmēram)?? Un vēl kā, lai dabūn ka nerādas tie failu indeksi adresēs?
  5. Tā ir mana 1. mājaslapa esiet nežēlīgi. http://yourgateway.eu
  6. Headera platums ir nemainīgs. Lapa ar labo, kreiso sleju un augšējo sidebar, ir ar maksimālo platumu 1400px. VAJAG UZMEST LAI IR: Malējo sleju platums nemainīgs uz 220px bet centrs pielāgojas(sanāk ka centra max-width:960px) centrā jāatrodas informācijas logiem kas pie max-width stāv 2 slejās, bet kad lapas platums saspiežas, tad arī jāsaspiežas informācijas logiem līdz min-width:400px, bet pēc tam jāsakārtojas vienā slejā atkal izplešoties uz max-width:463px(vajag lai tie visu laiku būtu centrēti) PROBLĒMA: kā dabūt ka centra slejā tās kastes kas ir divās slejās pie min-width pārlec vienā slejā un būtu centrētas? P.S. Pašlaik nevarēšu parādīt savu rezultātu.
×
×
  • Create New...