Jump to content
php.lv forumi

trakais-susliks

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

trakais-susliks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki visiem! Ex, no viena grāvja otrā :( Tagad, kad lapai izveidoju CMS ( pareizāk sakot, pievienoju ) un mežonīgi nopriecājos, sākās cita ķibele... T.i. apskatot lapu, konstatēju, ka uz Google Chrome viss ir ok, bet atverot lapu ar Mozilla firefox, vai Internet Explorer, tā rāda galīgi nepareizi... :( Nu tagad man ir sākusies panika un es vēlējos palūgt, varbūt, ja kādam nav īpaši grūti un ir kāda minūtiņa laika, varētu man palīdzet novērst šo problēmu, kā arī būtu pateicīgs, ja pie reizes varētu arī paskaidrot, kas un kā t.i. kā šādas problēmas novērst... Tad nu labi, ja kāds ir, tad droši rakstiet uz e-mail: [email protected], vai uz skype: mc-susliks PS. Samaksāt nevaru, bet varu apmaiņā pret jūsu palīdzību, palīdzēt jums ar Flash t.i. izveidot kādu navigāciju, banneri, vai ko līzīgu... :) Jau iepriekš paldies!
  2. Nu jā, example bija, kurā rediģēto tekstu nevarēja saglabāt... Un dokumentācija arī... tikai tajā bija minēta izgatavotāja mājaslapa... Mājaslapā skatijos, bet tur arī nebija nekādu tādu piemēru normālu..., bet nu nezinu, varbūt vienkārši pats esmu cirvis..
  3. Nē, uzkodēt nevajag, vienkārši domāju, varbūt ir kas līdzīgs manīts un kā jau tu teici, tikai mežonīgi dziļi noslēpts :D Par tiem redaktoriem, kurus tu minēji, es arī interneta atradu diezgan daudz, tā jau izskatās skaisti, tikai tas, ka informācijas galīgi nav, kā viņus importēt mājaslapā... :(
  4. Sveiciens visiem forumiešiem! Ļoti ceru uz jūsu atsaucību un palīdzību. Tad nu lūk, man ir sekojoša problēma: man ir nepieciešams pēc iespējas vienkāršāks CMS skripts, kurš elementāri rediģētu HTML lapas, vai arī kurā būtu iespējams izveidot/rediģēt php lapu, kura būtu mapītē, kā atsevišķa lapa. Visi wordpresi, drupalas utt. neder, jo piemēram, ar wordpress, izveidojot jaunu lapu, tur ir redzam links uz to, kad uzraksta lapas virsrakstu, bet ejot pa taisno tajā linkā, atveras jaunizveidotā lapa, bet iekš wordpresa.... :( Lai saprastu, kādu aptuveni es meklēju cms skriptu, uzrakstīšu piemēru, kā tas aptuveni varētu izskatīties: Pieņemsim ieejot adrese xxxxx/login.php man ir jāievada logins un parole, tad man atvērtos kaut vai logs ar html lapu listi uz apakšu, piemēram: sakums.html rediģēt | izdzēst par mums.html rediģēt | izdzēst Pievienot jaunu lapu Kur uzspiežot uz pievienot jaunu lapu, šajā listē parādītos jaunā lapa un kāda no skripta folderiem, tā būtu atspoguļota, ka es savā lapā, varētu vienkārši linku uz šo lapu norādīt... Ceru, ka jūs sapratāt, ko domāju, bet pašlaik man acis ir uz kātiņiem, jo esmu izmēģinājis 20+ cms istēmas... :( Lūūūūūdzu palīdziet! Jau iepriekš paldies!
×
×
  • Create New...