Jump to content
php.lv forumi

zerudy

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

zerudy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bet kā lai no tā cipariskā izdabū pilnu ceļu?
  2. Pagaidām pietika zināšanu, lai to izveidotu sekojoši onClick="window.open('http://www.kautkas.lv/download.php?fileid=http://www.kautkas.lv/userfiles/aaa.pdf ,taču saskāros ar nepatīkamu lietu. Jaunā loga adreses laukā viss ceļš ir smuki redzams, ko negribētos.
  3. Pēc tevis uzrakstītā piemēra sanāk, ka visas darbības notiek tajā pašā lapā kur ir links uz failu, taču to gribu atstāt nemainīgu (mazus apdeitus pie linkiem tomēr nāksies veikt). Tāpēc visām darbībām būtu jānotiek jaunajā logā.
  4. Ir fails, kuru iepējams lejupielādēt. Izskatās apmēram tā - <a href="http://www.kautkas.lv/data/aaa.pdf">. Man gribētos izdarīt tā, lai katrs, kurš lejuplādē manu failu atstāj savu e-pastu. Patreiz domāju, ka uzspiežot uz linka atveras jauns logs, kurā ir lauks e-pasta ievadei un tālāk jau links vai poga, kas aizved uz pašu failu. Pagaidām nesaprotu kā lai uz jauno logu padod faila link.
  5. Tamdēļ jau ir forumi, lai pieredzējušie lietotāji varētu palīdzēt iesācējiem, kaut vai dodot atslēgvārdus pēc kuriem meklēt.
  6. Ir nepieciešams visus datus no Sql tabulas izvadit text boxos, diemžel pats vēl neesmu tik advancēts, lai vienatē to realizetu.
×
×
  • Create New...