Jump to content
php.lv forumi

Mexican fish

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Mexican fish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. klau, nē .. viss baigi skaisti - strādā. Bet mans domu gājiens turpinājās - uzspiežot uz burtiem, atlase tomēr notiek, ,..
  2. ingus tiešām ir baigais malacis, bet tu - apgaismots 1!
  3. Tātad, lieta tāda, ka šī lapa izskatās tā, ka spiežot uz burtiņiem atlasās izpildītāji pa burtam.. nu paskaties. Lieta : man vajag klāt podziņu, kas izdara tā, ka parāda visus izpildītājus, un lai šīs podziņas darbība izpildās, kad lapa ir svaigi atvērta. Muchos Graacies.. :} Ā, un te būs skripts. ctrl+a ;ctrl+c ; ctrl+v Lieliem koda gabaliem lūdzu lietot http://paste.php.lv/
  4. Nu kas tā par palīdzību? Kam ir jābūt lapa1.php failā un kāpēc tā saturs neiekopējās piem, šitajā, ko man devi <div style="width:700px;border:1px solid black;"> Saturs </div> , tad Saturs vietā, man iekopēt kaut ko tādu??? <? <if($_GET['id'] == "1") {include("1.php");}> <if($_GET['id'] == "2") {include("2.php");}> <if($_GET['id'] == "3") {include("3.php");}> <--- un kas te nav pareizi ar "< un >" es tak neko nezinu, man palīdz tikai pareizs piemērs, nevis kļūdas konstatējums.
  5. es netieku galā, poga nospiežās , id=1 vai id=2 lapas adreses beigās nomainās, bet kastītē lapa1.php un lapa2.php neiekopējās. Aci uzmetot, sakiet, ko es daru nepareizi. Šādi izskatās, tas, ko esmu paveicis <html> <title>sai</title> <head> <body> <div align=center> <table width="700" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td height="90"><img src="images/banner_graphic.gif" alt="" name="banner_graphic" width="700" height="150" id="banner_graphic" style="background-color: #993300" /></td> </tr> <tr> <td height="24"><img src="images/body_main_header.gif" alt="" width="700" height="25" /></td> </tr> </table> <table width="700" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <div> <ul> <td width="140" valign="top" bgcolor="#993300"> <li><a href="?id=1">Poga 1</a></li> <li><a href="?id=2">Poga 2</a></li> <li><a href="?id=3">Poga 3</a></li> </td> </ul> </div> <div> <td width="230" align="center" valign="top" bgcolor="#F7EEDF"><p> <? if($_GET['id'] == "1") {include("1.php");} if($_GET['id'] == "2") {include("2.php");} if($_GET['id'] == "3") {include("3.php");} ?> </td> </div> <table width="700" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <div> <tr> <? <if($_GET['id'] == "1") {include("1.php");}> <if($_GET['id'] == "2") {include("2.php");}> <if($_GET['id'] == "3") {include("3.php");}> </tr> </div> </table> </div> </head> </html>
  6. Tātad es gribu, Lai man ir viena lapa, kurai ir galva un kāja, kas netiek atkārtoti lādēta un vēl pāris krāšņumi - kāds gifs sānā. Gribu trīs pogas, spiežot uz pirmās, gribu lai kastītē starp galvu un kāju iepeistojās kāds teksts, piem pogai viens (1.php), bilde vai sazin kas tur artodas tajā 1.php , 2.php , 3.php utt. Kā taisa tās pogas un kāds tas tekstiņš lai iekopē man galvenajā un domājams galarezltātā vienīgajā lapā, iekšā kastītē tekstu no piem, 1.php. Sakiet lūdzu kādam jāizskatās arī tam 1.php failam. Un esmu dzirdējis, ka šito ideju veicot adresītes beigās pielīp kād ?id=1.php . laikam... Lūdzu palīgā, zinu, ka jums tie ir divi teikumi. _ar cieņu M.T.
×
×
  • Create New...