Jump to content
php.lv forumi

Genesis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Genesis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki, gribēju uzzināt vai kāds ir saskāries ar tādu īpatnību. Tātad - ir koda galbals kurš piedāvā novilkt zipu: $file='Gallerys/'.$gallery.'/'.$gallery_name.'. header('Content-Description: File Transfer'); header('Content-Type: application/octet-stream'); header('Content-Disposition: attachment; filename='.basename($file)); header('Content-Transfer-Encoding: binary'); header('Expires: 0'); header('Cache-Control: must-revalidate, post-check=0, pre-check=0'); header('Pragma: public'); header('Content-Length: ' . filesize($file)); ob_clean(); flush(); readfile($file); $url=curPageURL(); redirect_to($url); Viss strādā jauki un labi uz Win (FF,IE,Safari,Opera), Ubuntu (ff), bet uz Mac FF un Safari ir tā, ka nevis uzmetas jauns mazais ligs kurā peidāvā novilkt , vai arī saglabāt failu, bet gan bez piedāvāšanas tas zips tiek novilkts un atvērts prewiew logā (jo iekšā ir bildes). Ja ir kāds saskāries, tad kā Jūs to atrisinājāt? Man pagaidām nav ideju.. :)
  2. Sanācis ir tā.. ir funkcja kura izmanto imagecreatetruecolor,imagecreatefrompng,imagecopyresampled un imagepng, lai taisītu tumbus izmērā 100x100.. viss ir jauki un labi līdz mēģina resaizot bildes kurām izmērs ir lielāks par 1200x1200,jo serverim memory_limit ir 8MB.. rezultāts - nekas vnk netaisās.. :) Kādam nav kāda laba ideja kā atrisināt šo problēmu.. varbūt ir kāda bibliotēka?.. :)
  3. Genesis

    zips

    nav mans serveris, tapec jau padevu zinu.. :)
  4. Genesis

    zips

    atgrieza bool(false) :)
  5. Genesis

    zips

    Sveiki, gribējās zināt no pieredzējušākiem lietotājiem par to no kuras php versijas dabojas zipa funkcijas. Nu ir tā ka uzliku lapu uz servera kurai ir php 5.04 un principā nestrādā - izsaucu funkciju un viss apstājas... pat erorus neuzmet. Tāpēc kur ir vaina - kodā vai arī php versijā (ieks php info rādija ka zips ir un ir enablots). if (isset($_POST['dw'])) { $gallery=$_POST['id']; $results = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM gallerys WHERE path='{$gallery}'")); $gallery_name=$results['gallery_name']; $result = mysql_query("SELECT * FROM pictures WHERE galleryID='{$gallery}'"); $masivs=array(); while($row=mysql_fetch_assoc($result)) { $masivs[] = 'Gallerys/'.$gallery.'/'.$row['picture_name']; } $url=curPageURL(); $gallery_name = zip_filename($gallery_name); if (create_zip($masivs, 'Gallerys/'.$gallery.'/'.$gallery_name.'.zip', true)) { $file='Gallerys/'.$gallery.'/'.$gallery_name.'.zip'; header('Content-Description: File Transfer'); header('Content-Type: application/octet-stream'); header('Content-Disposition: attachment; filename='.basename($file)); header('Content-Transfer-Encoding: binary'); header('Expires: 0'); header('Cache-Control: must-revalidate, post-check=0, pre-check=0'); header('Pragma: public'); header('Content-Length: ' . filesize($file)); ob_clean(); flush(); readfile($file); $url=curPageURL(); redirect_to($url); } else { redirect_to("index.php"); } } function create_zip($files,$destination,$overwrite) { if(file_exists($destination) && !$overwrite) { return false; } $valid_files = array(); if(is_array($files)) { foreach($files as $file) { if(file_exists($file)) { $valid_files[] = $file; } } } if(count($valid_files)) { $zip = new ZipArchive(); if($zip->open($destination,$overwrite ? ZIPARCHIVE::OVERWRITE : ZIPARCHIVE::CREATE) !== true) { return false; } foreach($valid_files as $file) { $zip->addFile($file,basename($file)); } $zip->close(); return file_exists($destination); } else { return false; } }
  6. Genesis

    bik no js

    Notesteju.. nestrada tavs varaints.. :)
  7. Genesis

    bik no js

    a pec pogas diabloshanas izpildisies pogas posts? nu tipa : <?php if (isset($_POST['kkas'])) { echo "āsd"; }; ?> <form id="asd" action="me.php" method="post"> <input type="submit" name="kkas" value="Nespaidi mani" onclick="this.disabled=true;this.value='Pietiks...'"/> </form> vai .. notiks echo? nenotiks tacu.. vismaz man ta liekas.. :)
  8. Genesis

    bik no js

    Tipa doama ir tāda ka ir poga. Nedrikst laut lietotajam nospiest pogu 2x, tapec iepinu js. Doma bija tada, ka lietotajs nospiez 1x pogu, tā disablojas un izpildas nopstotā forma... nu jā.. it kā uzrakstiju, bet nestrada. :) varbut kads zin kas pie vainas?.. :) JS: <script type="text/javascript"> function dis_button(a) { document.getElementById('butt'+a).disabled=true; document.getElementById('form'+a).submit(); } </script> PHP: ..........kods....... echo '<form id="form'.$counter++.'"action="edit_gallery.php?id='.$galleryID.'" method="post">'; echo'<input id="butt'.$counter.'" type="submit" name="up" value="UP" onclick="dis_button('.$counter.')"/> <input type="submit" name="down" value="DOWN"/> <input type="submit" name="delete" value="Dzēst"/> </form>';
  9. Ja jau tu gribji, ka uztaisit klikski bildei uz vienas malas paradas nakama bilde un uz otras - ieprieksheja, tad paskaties netā pēc lietām ko sauc par shadowbox, greybox, lightbox.. :) (Varbut noder mana atbilde.. :D)
  10. Nu jā es pats parakajos un atradu. Var to norelizēt ar Flash. Lūk piemērs: Smuka galerija
  11. Radās jautājums. Vai nevar kkā uztaisīt to, ka uzklikšķinot uz bildes tā , līdzīgi kā shadowboxā vai lightboxā, parādās par VISU ekrānu. Tas ir.. ne tikai par browsera logu, bet pa visu ekrānu?.. :)
  12. Sveiki.. :) Uzrakstiju kodu kurš smuki darbojas, bet ticu ka nav īpaši drošs. Tā kā ūber iemaņas nav iekš php, tad varbūt kāds var pateikt kā varu uzlabot savu skriptu, lai palielinātu tā drošumu. :) <?php if (isset($_POST['Login'])) { $username = trim($_POST['username']); $password = trim($_POST['password']); $password = sha1($password); $query = "SELECT UserID, Username, Password, is_admin "; $query .= "FROM users "; $query .= "WHERE Username = '{$username}' "; $query .= "AND Password = '{$password}' "; $query .= "LIMIT 1"; $result_set = mysql_query($query); if (mysql_num_rows($result_set) == 1) { $found_user = mysql_fetch_array($result_set); $_SESSION['UserID'] = $found_user['UserID']; $_SESSION['Username'] = $found_user['Username']; $_SESSION['is_admin'] = $found_user['is_admin']; setcookie("UserID","{$_SESSION['UserID']}",time()+3600*24*3); setcookie("Username","{$_SESSION['Username']}",time()+3600*24*3); } if ($found_user['is_admin']=1 ) { redirect_to("admin/admin.php"); } } ?>
×
×
  • Create New...