Jump to content
php.lv forumi

Battery

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Battery

  1.  

    Papīrs? Vai tiešām ir vērts tērēt 4 gadus un 16 000Ls (750Ls semestrī + kredīts). Pat ja nav kredīts, tad jebkurā gadījumā pats vēlāk apmaksā ar nodokļiem nākošiem studentiem studijas, jo tādas budžeta vietas teorētiski nepastāv. Tad jau jāparēķina vai tas vispār apmaksāsies, sēžot nākotnē kādā valsts struktūrā.

     

    Kādi draugi? Ja interešu draugi, tad es seminārā (piemēram par biznesu) pa 3 stundām sev vairāk draugu dabūšu nekā pa 3 gadiem skolā. Ar to vēlos teikt, ka jāgrozās tur, kur vairāk līdzīgi domājošu cilvēku. Ja runa ir par dzīves draugiem, tad tādus var iegūt tik pat labi jogas treniņos.

     

    Nepazīstu nevienu datoriķi, kas nebūtu mācījies par budžeta līdzekļiem.

    No otrā kursa strādāju uz pilnu slodzi un paralēli mācos ( šobrīd jau maģistros ). Problēmu, protams, ka nekādu nav.

     

    Uzskatu, ka vismaz viens diploms ir jāiegūst. Pats nevienu brīdi nenožēloju, ka pabeidzu bakalaurus ( par maģistriem vēl var šaubīties ) un noteikti iesaku mācīties arī citiem. 

  2. Codeigniter pats paredz, ka saite tiek veidota sekojoši www.example.com/klase/funkcija/parametrs1/parametrsN/. Izmantojot Routes.php vai kādu gudrāku risinājumu var paslēpt klasi (ja grib), bet jebkurā gadījumā šai informācijai nevajadzētu būt ļaundarim noderīgai, jo paša ietvara izstrādātāji ir vienojušies par šāda veida piekļuves konvesiju.

×
×
  • Create New...