Jump to content
php.lv forumi

Battery

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Battery

  1. Viena lieta, kas man īsti nav skaidra: try{ $account->decMoney(...); } catch (NepietiekNauda $e) { $account->decItems(...); } Tas ir kaut kāds anti-patterns ar exceptioniem vadīt flowu.
  2. Nepazīstu nevienu datoriķi, kas nebūtu mācījies par budžeta līdzekļiem. No otrā kursa strādāju uz pilnu slodzi un paralēli mācos ( šobrīd jau maģistros ). Problēmu, protams, ka nekādu nav. Uzskatu, ka vismaz viens diploms ir jāiegūst. Pats nevienu brīdi nenožēloju, ka pabeidzu bakalaurus ( par maģistriem vēl var šaubīties ) un noteikti iesaku mācīties arī citiem.
  3. Codeigniter pats paredz, ka saite tiek veidota sekojoši www.example.com/klase/funkcija/parametrs1/parametrsN/. Izmantojot Routes.php vai kādu gudrāku risinājumu var paslēpt klasi (ja grib), bet jebkurā gadījumā šai informācijai nevajadzētu būt ļaundarim noderīgai, jo paša ietvara izstrādātāji ir vienojušies par šāda veida piekļuves konvesiju.
  4. Uzskatu, ka Tavs otrais variants ir visprātīgākais, kad veidotos tāda saite - www.example.com/forums/php/cms. Pēc saites lietotājam ar būs viegli orientēties, kur viņš atrodas. :)
  5. Battery

    Arrays

    vienkāršs variants: if($post_count >= 1 && $post_count <= 10){echo "1star.jpg";} utt.
×
×
  • Create New...