Jump to content
php.lv forumi

Duuminjsh

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Duuminjsh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu jau sāku saprast.. (fool)vienkārši neesmu pareizi formulējis.. anyway. Par to tabulu viss ir kārtībā, tikai man vajag to nedaudz savādāk piemērā ir 1.ieraksts 2.ieraksts 3.ieraksts ... Mans mērķis ir: 1.Ieraksts; 2.Ieraksts; 3.Ieraksts 4.Ierakats; 5. utt..
  2. Nu ja.. CSS būtu viens no maniem minējumiem, bet ar tiem masīviem.. neesmu īpaši krāmējies, varbūt mēģināt, 2easy varbūt tu pastāsti savu 'ūberpro' versiju, ja reiz nekad neesi nekur apjucis?
  3. Lābvakar.. Nāku ar vienu jautājumu. Tātad situācija ir tāda, ka nepieciešams izvadīt mysql tabulas entrijus php lapā vienā rindā, nevis stabiņā uz leju kā tas ir pēc noklusējuma. Viss ir kārtībā līdz brīdim, kad nonāku pie slēdziena, ka man ir jāizvada vairāki lauki no tabulas. (Īsāk sakot) Man katram ierakstam ir nepieciešami 3 lauki Virsraksts, Teksts un Attēls. Man vienīgā ideja ir tabulas veidā, bet kā tieši to izdarīt nav ne jausmas. Ja man kāds varētu ar šito lietu palīdzēt būtu pateicīgs.
  4. Sveiki, labvakar. Pieņemsim, ir izveidots html fails, kas tiek parādīts attiecīgi web lapā.. Lapā ir uztaisīta admin piekļuve ar paneli un visādiem citiem štruntiem, Nepieciešams admina panelī rediģēt un saglabāt autjaunoto html tur pat web browserī. tīri tāpēc, lai nebūtu jālejuplādē html fails, editorā tas jāizmaina un atkal jālādē augšā uz servera (lapas īpašnieks vienkārši to neprot, un vienkāršāk būtu, ja viņš pats varētu rediģēt failu caur admin paneli). Ja pamatdoma ir saprotama, kāds varētu pastāstīt, kā šito joku dabūt gatavu.. paldies. :)
  5. gribu panākt, lai tiek parādīti visi ieraksti no tabulas..
  6. Man te ir uzdevums: nedaudz piestrādāt pie vienas web lapas.. Problēma: tabula "jaunumi", parāda tikai pēdējo ierakstu, precīzāk pēdējo/augstāko vērtību no lauka npk (numurs pēc kārtas), ja es nomainu kādam ierakstam 'npk', tas ieraksts automātiski aizvieto iepriekšējo.. kods: <?php $maxnpk = "SELECT MAX(npk) FROM jaunumi"; $maxnpkresult = mysql_query($maxnpk) or die(mysql_error()); while($maxrow = mysql_fetch_array($maxnpkresult)){ $npk = $maxrow['MAX(npk)']; } $virtex="select * from jaunumi where npk='$npk'"; $virtexres2=mysql_query($virtex) or die(mysql_error()); while($row = mysql_fetch_array($virtexres2)){ echo "<br />" . $row['date']; ?> <center class="tab3"><strong> <?php echo $row['virs'] . "</strong></center><br />" . $row['text'] . "<br />"; if ($row['url1']) { ?> mjā.. ceru uz palīdzību..
×
×
  • Create New...