Jump to content
php.lv forumi

esd29a

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

esd29a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies. Par nepareizo formaatu: taa ka bilde nav obligaata tad noleemu laist cauri tekstu arii pie nepareiza formaata. Varbuut nav tas gudraakais variants bet vismaz es to izveeleejos un tas nav no neuzmaniibas radies. Par dizainu: nopietniem meerkjiem netaisiiju taapeec uz izskatu paaraak necentos. A kas tieshi tabulaam (vispaariigi, nevis tajaa manaa garadarbaa) ir tik slikts?
  2. $query = mysql_query("INSERT INTO photos (p_name, p_type, p_size, p_date) VALUES ('','$p_name','$p_type','$p_size','$p_date') "); "photos" noraada 4 laukus bet VALUES ir 5. Taa varbuut probleema? Tu saki "informāciju datubāzē neieliek" - vai kaadu sql kljuudu nemet esi skatiijies ?
  3. Tā kā nebija laiks, tā kā pietrūka intereses. Bet tagad ir jauna (cerams labāka) versija: http://91.135.82.11/imgb_aaa.php un http://91.135.82.11/imgb_fff.php Būtu pateicīgs ja paskatītos ko acīmredzamu esmu garām palaidis. Teorētiski ir arī modiem interfeiss (dzēst un banot) bet to jau labāk visiem testēt nedot.
  4. Paldies. Tagad būs kādu brīdi offline kamēr pielabošu. EDIT: pielaboju: 1. linkus uz lapām taisa tikai tad ja lapās būs ko likt 2. thumbnails tagad taisa fiksētā izmērā 3. met kljūdas paziņojumu ja nav ne teksta ne bildes (viens vai otrs drīkst nebūt) 4. ja bildei nepareizs formāts tad pazinjo (bet ja ir arī teksts tad tekstu vienalga pievieno), tagad arii png formātu vajadzētu uzturēt tagad atkal online uz kādu laiku, ja vēl kāds grib apskatīt
  5. Sveiki Es te cenšos php apgūt un lai patrenētos tādu primitīvu imageboard'u uztaisīju: http://91.135.82.11/imgboard.php Būtu pateicīgs ja kāds zinošāks uzmestu aci/pamēģinātu vai nav acīmredzamas kļūdas. Tas ka nav username ir tā domāts, bilžu formātus jpg un gif vajadzētu uzturēt.
×
×
  • Create New...