Jump to content
php.lv forumi

Nitrucis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Nitrucis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Esmu pamanījis, ka te ir topa jautājums par algu :), atbildēšu tā: Maksājam labi.
  2. Kungi, paldies par komentāriem. Vostro tev taisnība mēs tiešām nestrādājam ar webiem tāpēc par mūsu webu rūpējās viena no meitenēm, kurai daudz vienkāršāk labot webu ir joomlā. Noteikti kādu dienu pasūtīsim jaunu webu, kurš vairs nebūs uz joomla, jo par joomla negatīvajām pusēm tīri labi esam informēti, bet joomla ir tāpēc, lai netērētu laiku. Palīdziet mums atrast jaunus kolēģus, ja ir kāds kandidāts padomā pārsūtiet viņiem šo sludinājumu. Jau iepriekš pateicos!
  3. Labdien Kungi un Dāmas, Mums ar jauno gadu ir atvērtas divas vakances uz pilnu laiku: Vakance Nr. 1. Klientu atbalsta dienesta speciālists. Zināšanu līmenis, jāpārzin: linux. Par priekšrocībām uzskatīsim: a) iemaņas programmēšanā. b) zināšanas par datu pārraides tīkliem c) iepriekšējā pieredze uzņēmumu datortīklu un datoru administrēšanā. Principā amats ir paredzēts tiem, kas grib mācīties un ar laiku kļūt par labiem kvalificētiem, un arī labi atalgotiem speciālistiem. Vakance Nr. 2 Programmētājs. programmēšanas valoda Python (vēl precīzāk, darbs ar python matrix bibliotēkām). Vēlama iepriekšējā pieredze. Abas vakances mums ir pilna laika. Lūdzu, intereses gadījumā sūtiet info uzreiz, kolēģus meklējam pēc iespējas ātrāk. CV sūtiet [email protected] vai arī zvaniet jautājumu gadījumā 29420330. Jau iepriekš pateicos, ka izrādāt interesi par šo sludinājumu! Priecīgus Ziemassvētkus! ar cieņu Armands
  4. Starp uzdevumiem: CMS izstrāde lapai. (lapā ir google maps, to arī jāspēj pilnveidot) Izmaiņas lapā, struktūrā u.c. daudz lielu un mazu uzdevumu... Sadarbības uzsākšanai notiks darba intervija, kurā iziesim cauri pieredzei un prasmēm, kā arī detalizēti apskatīsim uzdevumus, par katru uzdevumu ir stundu novērtējums x stundas likme pēc kuras arī turpmāk strādāsim. Ja nepieciešams varam nodrošināt darba vietu. Darba daudz, tākā interesentus lūdzu rakstīt uz [email protected] vēlamais pieteikšanās termiņš līdz 16.04.2010 piekdienai. nepieciešamās zināšanas: PHP, HTML, Javascript, PgSQL, CSS Piesakieties, tikai ja Jums ir pieredze. Paldies!
  5. Nitrucis

    Gabaldarbs

    Nepieciešams paveikt: 1. openwrt linux distrubutīva luci web interfeisa dizanaina modificēšana. 2. openwrt linux distributīva luci web interfeisa qos moduļa modificēšana. 3. openwrt linux distributīva luci web interfeisa tīkla konfigurēšanas moduļa modificēšana. nepieciešamās zināšanas: html, css, lua. darba vietu uz laiku nodrošināsim. interesentus ludzu rakstit uz [email protected] darbs nav ļoti apjomīgs, bet pēc pabeigšanas būs nepiecieciešamas arī izmaiņas, tākā sadarbība būs uz ilgāku laiku. par summu vienosimies tikšanās laikā. pieteikties lūdzu līdz 15.04.2010, bet kā tiks atrast, kas uzņemas darbu, tā sludinājumu ņemsim ārā.
  6. ......................
  7. Sazinies, lūdzu, uz e-pastu, noteikti info izsūtīsim.
  8. Meklējam profiņus pastāvīgam darbam. Tikai ar pieredzi, būs jātaisa portāls. Pašlaik atvērtas 2 jaunas vakances. Īsu CV (lai vieglāk saprotama pieredze) + padarīto darbu sarakstu iesūtiet uz e-pastu [email protected], tālāk komunicēsim patiešo. Atalgojums: labs + papildus $ motivācija par izpildītiem mērķiem, termiņi, grupas uzdevumi e.c.
×
×
  • Create New...