Jump to content
php.lv forumi

Lielas Durvis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Lielas Durvis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Man škiet, ka ja es neesmu norādījis un browserim vajag, tad viņš paņem. Nevis visur visu defaultu sabāž bez vajadzības. Acīmredzot, ka nē. EDIT: nomainīju uz font-size: 11px; font-family: Tahoma; viss strādā, tā kā vajag.
  2. nesaprotu, ko tu tur man stāsti. neatceros, ka būtu minējis, ka pirmo dienu strādāju ar css vai arī mana lapa nebūtu savienojama ar visiem pārlūkiem. šī problēma uz visiem browseriem ir vienāda (iepriekš minētā) un kļuda rodas no šī * { color: #000000; font: 11px Tahoma; } lai arī tur nav rakstīts font-weight:normal; browseris pats laikam izdomā, ka būtu stilīgi uzlikt to tur un izjauc visu.
  3. nē, tu nesaprati. es izmetu css, lai apskatītos, vai mans css ietekmē to strong un em.
  4. Ieslēdzu Firebugu un man liekas, ka šis pateica, ka tos tagus izjauc browsera default css. un manā css'ā nav neviena font-weight: normal EDIT: nu labi, tagad nesaprotu. izmetu css failu ārā. tagad strādā.
  5. Labrīt. ir html [xhtml 1.0 transitional] <p>a</p> <p>nav bold</p> <p><span style="font-weight:bold;">ir bold</span></p> <p><span style="font-style:italic;">ir italic</span></p> <p>b</p> <p><strong>ir bold ar strong</strong></p> <p><em>ir italic ar em</em></p> rezultāts w3.org validators saka, ka html ir ok lietoju TinyMCE satura veidošanai. izmainīt protams, ka var, lai replace'otu uz span'iem. bet vai tad tiem (strong, em) nevajadzētu strādāt?
×
×
  • Create New...