Jump to content
php.lv forumi

kristiansd

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

kristiansd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Portālam datuve vajadzīgas dažas lietas - 1) Rakstu dalīšanas lapas, (vecaki raksti) 2) Rakstu arhīvs (piemēram kā wp, daļas pa mēnešiem) 3) Atvieglots tekstu pievienošanas redaktors (piemēram kā wp) 4) HTML sitemap pēc raksta pirmā burta alfabēta 5) ... Ja interesē, lūdzu dod ziņu atsūtot portfolio, e-pasts datuve @ datuve.lv
  2. Paldies visiem, kuri atsaucās. Koderis ir atrasts. Laimīgu jums šo dienu!
  3. Ir viens neliels PHP darbiņš, e-pasta aģents par jaunajiem sludinājumiem, apraksts pielikumā. Sludinājumu dēļu (ss.lv, reklama.lv, zip.lv) auto sadaļas e-pasta aģents (PHP aplikācija Linux serverim). Vide PHP5+ MySQL. Krontabs ir pieejams. Īsumā: 2x dienā e-pasta „aģents” ieziet cauri sludinājumu serveriem un atsūta uz norādīto e-pasta adresi informāciju par jaunajām automašīnām. Rakstiet PM, iesūtīšu specifikāciju. Kāda ir darba summa un kādos termiņos ir iespējams?
  4. Meklējam PHP koderi vienas dienas darbiņam, drusku saistīts ar html parsēšanu. Apmaksa caur Paypal vai uz bankas kontu. Neliels apraksts. Kopā 4 faili - 2 funkcionāli faili, 1 logfails un 1 teksta fails. Projekts ir vBulletin mārketinga robots ar viena iepriekš reģistrēta apmeklētāja parametriem. Robotam atļauts apmeklēt izstrādātāja vBulletin forumu un publicēt paziņojumu x reizes diennaktī. Apmeklējuma laiks forumā ir randomizēts no x, xx, xxx minūtēm, ne vairāk kā x reizes diennaktī un ne ātrāk kā x minūtes starp postiem. Darbs nav saistīts ar spam izsūtīšanu, tas ir sistēmas uzturētāja mārketinga robots, paredzēts vienam forumam ar iepriekš reģistrētu un validētu lietotāju. gaidīšu pieteikumus privātā sarakstē. p.s. ir sīkāka specifikācija, iesūtīšu pēc pieprasījuma p.p.s ir gatava php klase, kura ielogo foruma.un redirektē uz noteiktu foruma linku. php klasi iedošu, kad būsim vienojušies.
×
×
  • Create New...