Jump to content
php.lv forumi

Parasts Cilvēks

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Latvija

Parasts Cilvēks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. To Kaklz: Jā, kaut kas bija ar serveri, tagad kods strādā, tikai bildes nerādās, jo php kods ieliek atstarpi pirms bildes (starp / un USD.jpg). <td width=16><img src=/fl/ USD.jpg alt=" ASV Dollars(USD)"></td> Es visādi izmēginājos un izgooglējos, bet atbildi tā arī neatradu kā viņu noņemt. Un man ir vēlviens jautājums, vai nevar kaut kā ar kodu nodefinēt rindiņu skaitu, kuras tiktu parādītas, piemēram, pirmās 10 rindas. Jau iepriekš liels Paldies par atbildēm!
  2. To Kaklz: Liels paldies, ka uzrakstīji kodu, bet par nožēlu viņš neizpildās. Attēls. Piezīme: Index.php failā es iekopēju tavu uzrakstīto php kodu un currencies.txt es ari iekopēju tavu paraugu. To Mr.Key: Nē, es ļoti vēlētos, lai es varētu nodefinēt rindu skaitu kuras tiek izvadītas, jo pēc idejas es gribēju izmantot kodu 2 lapās ar 1 .txt failu.
  3. Labvakar! Es vēlētos, lai katra vērtība no .txt faila atrastos, noteiktā vietā .php failā (unikāli, tikai 1 vietā). Piemēram, lai VERTIBA 1 (no .txt), tiktu parādīta TIKAI .php faila VERTIBA 1 laukā un vertiba 2 (.txt) parādīta vertiba 2 (.php) utt. Principu atspoguļoju ar krāsām. ////.txt fails////(kopumā ir 5 kolonnas). $symbol / $currency_name/ $currency_plural / $currency_buy /$currency_sell ///index.php//// Jau iepriekš paldies! Juris.
×
×
  • Create New...