Jump to content
php.lv forumi

Since

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Since's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nav bail, bet protams ka lauzīs. Kad būs gala rezultāts uzrakstīšu linku.
  2. Piekrītu. Nu tad kapēc nevar vienkārši iziet no topika, neviss rakstīt komentārus, kurus pēc šī foruma noteikumiem rakstīt nedrīkst - apspriest cenu.
  3. mefisto: nē, es braucu uz servisu un ja cena man neapmierina - es braucu prom uz citu vietu, kas mani apmierinās. (kā saka krievi: хозяин - барин) Es zinu cenu darbiem, tomēr, ja Jums ir par daudz darba, kur maksā simtiem, tūkstošiem latu, tad vienkārši kapēc nevar iziet no manas tēmas un viss? Kāpēc neprasu cik tas maksā? -> Tāpēc ka zinu atbildes, kuri dod gudrīši: "A+B+C x100 = 2000Ls" būtu pa labi. Es protams saprotu, ka projekts varētu maksāt tik daudz.. (runa iet vispār) Bet tomēr jums neliekas, ka ja maksāt tādu naudu, tad ir komfortabilāk to veikt pie kādas firmas? (tieši firmas cenas jūs piedāvājat) Kā es saprotu šeit ir freelanceri, kuriem vajag darbu - lūk es to piedāvāju, ja kādam summa ir pa maz, tad tas vienkārši paiet garām, ja ir OK, tad raksta un mēs sarunājamies. PS. Es jau atradu labu programmētāju par tādu naudu (paldies php.lv/f/) (un tas ir jau trešais sludinājums, kuram es atrodu programmētājus par cenu, kas mani apmierina. Kā rāda prakse - darbs ir bijis vienmēr labs)
  4. Jaunais cilvēks, Jūs ar saviem izteicieniem izskataties pēc bērna-programmētāja, kurš grib izcelties ar savām zināšanām. Ja man lūzt mašīna - es braucu uz servisu. Ja man vajag web, es maksāju programmētājam. Un man nevajag saprast šajās lietās, jo es par to maksāju. ja kaut kas interesē konkrēti - lūdzu Skype kontakts, ja vien gribi izcelties, ka es neko nezinu, tad jā, man nav ne jausmas par Linux/PHP zināšanām, tieši tāpēc es meklēju programmētāju. Un, nevis Jūs neiesiet pie mums, bet tādus rupekļus neņem strādāt.
  5. Diemžēl nav jēgas atbildēt, jo jau atradu. Paldies par uzmanību.
  6. Serveris stāv uz Linux Debian, Apache ir nokonfigurēts, kā arī ISPManager Pro uzstādīts.
  7. Jau sapratu kļūdu, bet izlabot nosaukumu gan nevar. Takā atvainojos..
  8. Labdien! Vajadzīgs programmētājs Hostinga mājaslapas kodēšanai. Darbā ietilpst: 1) dizaina griešana 2) lapas kodēšana 3) admina panelis 4) webs ir 3 valodās 5) saistīt web ar ISPManager PRO. Maksa: 70Ls. Īsāka informācija: Kontakti: [email protected] vai Skype: since.lv PS. Lūdzu maksu neapspriest, kā tas ir pateikts noteikumos. Paldies.
  9. Programmistu atradu. Paldies par uzmanību.
  10. Noteikumi Darba foruma tēmās aizliegts jebkāds offtopiks. Pārspriedes par to, cik un vai pietiekoši daudz $ tiek piedāvāts maksāts konkrētajā sludinājumā vai vispārīgi IT tirgū lūdzams taisīt jaunu tēmu.
  11. Nē, programming. Dizains būs gatavs.
  12. Vajadzīgs programmētājs, lai uztaisītu web-lapu. Dizains būs gatavs līdz 1. augustam. Webs ir funkcionāli līdzīgs gamers.lv projektam. Darbu vajag nodot līdz 28. augustam. Maksāju no 150-200Ls, atšķirībā no izpildījuma. (Vai ir izpildītas visas prasības, vai nē.) Kam ir interesanti, sazināties ar manīm var: Skype: since.lv E-pasts: [email protected] Paldies par uzmanību. -------------------------------------------------------------------------- Нужен программист для создания веб-сайта. Дизаин будет готов к 1 августа. Сайт будет функционально похож на gamers.lv Работу надо сдать до 28 августа. Плачу 150-200Лс, в зависимости от выполненной работы. (Соблюдены все условия, или нет) Кому интересно - связаться со мной можно: Skype: since.lv E-меил: [email protected] Спасибо за внимание.
  13. Требуется человек, который сможет порезать новый дизайн и вставить его в рабочий сайт (html/css/php). Дам 30 лат, можно с авансом. Nepieciešams cilvēks, kurš varēs sagriezt jaunu dizainu un ielikt to mājaslapā (html/css/php). Iedošu 30 latus, var ar avansu Web: www.e-bux.me
×
×
  • Create New...