Jump to content
php.lv forumi

pirtnieks

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

pirtnieks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sanaca tgd tik tajabody faila visu bij jaliek <?php ?> un aizgaja.Paldies Ratrij!
  2. ta arī domaju ka nevaidzēja līst dziļāk. Ok aiziet- Šeit un Šeit , sākās manas problēmas, bet ar "Tik lielo "atsaucību es nezīnaju, kur likties kā tikai likt templeitiem aiziet, ekspermentēju un inkludi sanāca tikai viena gadījumā ,taja kur es jums izstastiju iepriekšējā posta(pa aizstāšanu).Uzreiz kā aizstāju man visu vērtību vieta parādījās tikai texts PIEM:{L_USERNAME}, LAI gan pirms aizstāšanas {L_USERNAME} vietā bij niks(piem:pirtnieks),TĀTAD tagad es gribu neko vairs neaizstāt,bet kko ievietot lai atkal {L_USERNAME} vietā būtu niks(piem:pirtnieks).Manas vērtības atrodas includes/commit.php Mans kods index.php <?php define('IN_PHPBB', true); $phpbb_root_path = './'; include($phpbb_root_path . 'extension.inc');//nezinu kas tas, bet netrauce include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);//nezinu kas tas, bet netrauce $userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_FAQ);//nezinu kas tas, bet netrauce init_userprefs($userdata);//nezinu kas tas, bet netrauce include($phpbb_root_path . 'includes/page_header.'.$phpEx);//seit galva(logo un izvelne include($phpbb_root_path . 'includes/body.'.$phpEx);//viss kermenis parejais include($phpbb_root_path . 'includes/page_tail.'.$phpEx);//kajenene kur ir izstrādātāji utt ?> Nu tagad bilde skaidra vai vēl vaig patīrīt un ja vaig tad kuru vietu?
  3. cip fails no ka nolasit atrodas includes/commit ,bet ieksa index.php ir jadabu tas vertības(laiks nav janem burtiski tas ir piemērs).Vnk man nācās izdzēst $faq = array(); $template->set_filenames(array( 'body' => 'vards.tpl') Lai aizstātu ar so include($phpbb_root_path . 'cels/vards.php'.$phpEx);.Neaizstat nevarēju.BET ar aizstāšanu man vērtības vnk pazuda!
  4. bet no kuriens man vinsh vinu printees?Kkads cels tacu ieksh index.php ir janorada :)
  5. Ja vertibas ir piem $laiks = "nav laika" ieksh failaa vertibas.php,, kas man jaievieto piem: index.php lai ierakstot $laiks man parādītos "nav laika".
  6. Ir kāds darbojies ar Temmplate failiem?Vnk jau biju izveidojis topiku pa to ka to izdarit ieksh php, bet sapartu ka php vnk izvada hed,bod,fot ,jeb dizainu. Tiešām nožēloju ka iesaku to darīt uz phpbb2 vecās verssijas ar tpl,bet vnk esu tik daudz darba ieguldijis ka negribu padoties.Ar Copy paste iklude vieta-nesanaks , jo majaslapa gala mērķim būs jaatjauno visai bieži, tādēļ visizdevīgāk lietot inkludus(sis vis del tiem kam rodas jautajums kapec man jaizmanto tpl). Cik sapratu man nav tas smarty, jo tie kodi negāja.Negāja izpaužas, ka bija vainu tukšums vai arī viss kods ko tpl saprata ka tekstu nevis kodu.Php <?PHP include ("") ?> ari neiet jo tpl ar php ir ka cuka ar abeci šitos visus esu izzdondejis. Nu veči? :D.Man vaig kadu kas ir nemies ar phpbb2, tada gadijuma man ir varianti ka izbraukt,caur citu metodi.
  7. man inkludi vnk ignore vai nu ir vnk tuksh, vai ari rada garo koda penteri. Man ir vecais phpbb2 .tpl (tur atrodas body konkretajam failam).
  8. Ka inkludot failus iekš templeitos?(*.tpl)?Man vaig inkludot nextrace.php, kāds varētu uzrakstīt kodu?Meiginaju no šitākko izvilkt bet nesanāk, jau 3h meklēju un meiģinu. P.S. Sry pa dubulto, bet ja nepaceltu augša neviens pat iespējams nepamanītu
  9. negribi ar mani pa skype sazinaties, butu vnk?!
  10. php...,bet tur saturā nav nekā tāda lai nevarētu pārkonvertēt uz html(ja vaig dēļ jūsu varianta pārveidot uz html). Pa bildi-Laikam neierubiji ko es domāju, pricom tur css?Un ja tur tik tiešām kkas iekš css jādara tad pasaki tieši ko, jo ES iekš Css lieku fontus,backus.
  11. Ir kādas alternatīvas, lai tabulas laukā ievietotu failu,kura saturs parādās tajā laukā. Gan jau pirmais jums nāk galvā <?php include("dd.php"); ?>, bet man tas vnk nesanāk-es pēc pamācības visu sačiniju(notepad)un negāja, palaidu caur special php editor pārlūku gāja(un tikai caur viņu gāja-nekādi ff,ie). Tātad,kā to failu iekļaut iekšā? Un +pie šitā topika paprasīšu-Kā lai bildi pārveido pa objektu cip lai viņš stāv nevis līnijā, bet uz līnijas(līnija domāta kā lauks).
×
×
  • Create New...