Jump to content
php.lv forumi

wollis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by wollis

  1. wollis

    Logo izveide.

    Vai dieniņ, tev vēl mācīties un mācīties.
  2. Varbūt tiešām nepareizi to nodēvēju. Principā ir vajadzība izstrādāt shēmu mājas lapai, lai viss ir skaidrs un atliek tikai kodēt.
  3. Sveiki, forumieši. Man ir ienteresējusi tāda lieta kā koncepcija. Kā tā parasti tiek rakstīta un kam tajā ir jābūt. Varbūt kāds var padalīties ar saviem padomiem kā labāk viņu uzrakstīt?
  4. Mans jautājums īsti nebija par to, bet nu paldies, noderēs šā vai tā.
  5. Tas vai mainīgie pastāv tiek pārbaudīts sen pirms tiek pieprasīta informācija no datubāzes. Ja šie mainīgie pastāv url, varbūt derētu viņus saglabāt kur citur. Varbūt mod_rewrite botam neļauj nolasīt pareizi mainīgos. Mēģināšu rīt vēl pastrādāt ar sesijām.
  6. Mainīgie tiek padoti, jo lapā strādā, bet bots nenolasa. Par tām injekcijām ir padomāts tikai get nav ierakstīts vajadzīgajā funkcijā. Domu par noklusējumiem gan nesapratu.
  7. Ļoti atvainojos par savu kļūdu, ne no tā faila iekopēts kods. Šeit būs īstais: $lang_id = $_GET["lang_id"]; $cont = $_GET['content']; if($cont != "gallery"){ $q=mysql_query("SELECT * FROM navi WHERE ident = '$cont' AND lang_id = '$lang_id'"); $w=mysql_fetch_array($q); $pluginid = $w['plugin']; $q1=mysql_query("SELECT * FROM plugin WHERE id = '$pluginid'"); $w1=mysql_fetch_array($q1); $db = $w1['db']; $info=mysql_query("SELECT * FROM ".$db." WHERE lang_id = '$lang_id'"); $inf=mysql_fetch_array($info); echo ' <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="680"> <tr> <td width="680" height="10" valign="top"></td> </tr> <tr> <td width="680" height="20" class="content_title" valign="top">'.$inf['title'].'</td> </tr> <tr> <td width="680" height="4" valign="top"></td> </tr> <tr> <td width="680" class="content_text" valign="top">'.$inf['text'].'</td> </tr> <tr> <td width="680" height="4" valign="top"></td> </tr> <tr> <td width="680" height="20" class="content_bottom" valign="top"></td> </tr> </table> '; }else{ Varbūt neloģisks, bet nu kādas man tās zināšanas un pieredze ir, tāda nu ir.
  8. Lūk tava burvju lampa! $get = secure($_GET['ident']); $lang_id = $_SESSION['lang_id']; $info=mysql_query("SELECT * FROM content WHERE lang_id = '$lang_id' AND ident = '$get'"); $inf=mysql_fetch_array($info); echo ' <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="680"> <tr> <td width="680" height="10" valign="top"></td> </tr> <tr> <td width="680" height="20" class="content_title" valign="top">'.$inf['title'].'</td> </tr> <tr> <td width="680" height="4" valign="top"></td> </tr> <tr> <td width="680" class="content_text" valign="top">'.$inf['text'].'</td> </tr> <tr> <td width="680" height="4" valign="top"></td> </tr> <tr> <td width="680" height="20" class="content_bottom" valign="top"></td> </tr> </table> '; Aizmirsu pieminēt, ka tabulas rāda, bet tekstu attiecīgajās vietās gan nē.
  9. Man ir neliela problēma. Google webmaster tools piedāvā iespēju apskatīt lapu kāda tā izskatās no bota skata. Izmatojot iespēju secināju, ka bots neredz tekstu kas tiek izvilkts no db ņemot vērā GET. Varbūt kādam ir risinājums?
  10. Mana problēma ir sekojoša. Respektīvi tā ir multivalodu sistēma. Visi vajadzīgi dati maina valodu kad nospiežu uz attiecīgā karodziņa, bet vienai vietai nē. Visu izvada pareizi, bet lai parādītu datus attiecīgajā valodā tajā konkrētajā vietā man ir jārefrešo lapa. Ir kādi varianti?
  11. Izveidošu mājas lapu ar visu dizianu. Dizains unikāls un augstākās kvalitātes. Mājas lapa pēc jūsu vēlmēm. Ērta un funkcionāla. Ja ir interese droši rakstat uz e-pastu: [email protected] vai zvanat: +37120003842!
×
×
  • Create New...