Jump to content
php.lv forumi

RockstaR

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

RockstaR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kurā līnijā man scriptā nav k-kas noslēgts tādā gadījumā un kur ir ka'da no tām problēmām ko minēji?
  2. nu to es zinu ka teksts pa vidu, bet nezkapēc kur arī piem bija <div augša/> nerādīja nomainīju uz > </div> un aizgāja..un šeit es tik tālu līdz Ieiešanas pogai vēl neliku, jo problēma ir ar pašu vietu kur raksta savu Niku.. SPIED TE - KODS problēma ir vietā ap 90tajām rindiņām.. jo man ir bisķu paŗveidots tās input vietas .css un fonā ir kreisā,labā mala un centrs.. un nerāda pāris pikseļus no apakšas..
  3. <div class="main-login-form"> <form class="form-login" action="/jul09/index.php" method="post" name="login"> <div class="login-username"> <label for="mod_login_username">Niks</label> <br/> <div class="input-field-l"> <input id="mod_login_username" class="inputbox png" type="text" name="username" value="Username" alt="Username" onblur="if(this.value=='') this.value='Username';" onfocus="if(this.value=='Username') this.value='';" size="26"/> </div> </div> <div class="login-password"> </div> <div class="remember-me"> </div> <div class="readon-surround"> </div> <div class="login-links"> </div> <input type="hidden" name="option" value="com_user"/> <input type="hidden" name="task" value="login"/> <input type="hidden" name="return" value="aHR0cDovL2RlbW8ucm9ja2V0dGhlbWUuY29tL2p1bDA5LyNjb250ZW50"/> <input type="hidden" name="9aeaa89626d6b847c14f94dd480163ca" value="1"/> </form> </div> Ķip šitā, bet sapratu vienu lietu - phpbb2 kad izmantoju <kods /> nerāda, bet kad <kods> </kods> - izdarīju arī te pie input beigās nomainīju /> uz ></input> , bet kādēļ man webā rāda to pašu /> ? citur kur diviem šito pašu darīju aizgāja, bet te rāda to pašu />
  4. sorry ka ceļu vecu topiku augšā vnk nebija laika tikt klāt.. ā nu atvaino es to nedomāju tik traki kā uzkāsienu.. pieejot pie lietas biju nolēmis taisīt dizainu citu no sākuma.. taisīju visu saliku.. šitā ķļūda toreiz bij sīka vienība.. zutaisīju bišku.. un liekot ieksā login vietu.. kur jāraksta username man apakšu atkal nerāda.. tikai tapēc ka ir <div> <form> <input> viss kopā.. kautgan iekš Joomla rāda..
  5. tātad: 1. index_body.tpl(forums, kuram viss iet) - http://paste.php.lv/eb3ec61dbaefb7d55ca40239bb4f6659?lang=php 2. viewtopic_body.tpl(topiks, kur nav apakšas) - http://paste.php.lv/10d776d3b09ad00e60e2f680805b2c67?lang=php 2. piemērā man ir problēmas un nerāda apakšu..
  6. nu es jums saku man iet gan apreizajā gan nepareizajā avriantā :D tāpat uz weba stāv kā jamējais teica.. <Div augša> </div> <<<-- šādi , bet man ir problēma ka paņemu 2 vienādas lapas.. 1. lapa iet, bet 2. lapa neiet jo tur ir <form vai aks cits. .mēģināju fieldset, bet nekas nemainās..
  7. tu man to nebaksti.. man webs iet ar vai ebz tā.. un es zinu kā ir pareizi.. man vnk eneit lapas apakša TAJĀS LAPĀS KUR IR FORM VAI SCRIPT .. citās iet.. man vajag dabūt gaatvu to lai kur ir FORM apakšu nenomet k-kur lejā..
  8. mēģināju jau iepriekš abus veidus.. visur mans tāv <div augša/> </div> . .tad iet ideāli citās lapās.. ja ir tikai <div augša/> tad man saplūst augša ir vidu kopā..., bet te iet runa tieši apr to ka augša un vidus iet.. bet apakšu jebkurā gadījumā aprāda zem visiem kodiem lapas apakšpusē.. tur kur ir tikai tabulas tur iet.. te ir identisks kods tikai iekš tabulām scripts un vēl form.. tur uzreiz nerāda apakšu..
  9. Tātad radusies problēma.. Uz phpbb2 bāzes veidoju dizainu pēc viena Joomlas dizaina parauga. Tātad tiešāk pie lietas - piemēram lapas kreisā mala(menu) sastāv no: <div viss> <div augša /> </div> <div vidus> šeit viss iekšā </div> <div apakša /> </div> </div> Visur iet, bet tur kur iekšā pie vidus ir kādi javascripti vai arī <form> .. tur uzreiz ieejot lapā kods ziskatās šādi: <div viss> <div augša /> </div> <div vidus> šeit viss iekšā </div> </div> <div apakša /> </div> apakšu vienkaŗši nez kāpēc pārmet tur.. Varbūt ka'ds zin risinājumu? p.s. iekšā ir tabulas iekš vidus, bet neiet tikai tur, kur ir form un javascripti..
  10. Biju jau mēģinājis iepriekš k-kādus T-string errorus rādija tg uzčinīju šitā: openside("Serveris"); echo "<iframe src="http://module.game-monitor.com/80.233.236.163:6666/website.php?s=compatible.css&f=18" frameborder="0" scrolling="no" height="205" width="200"></iframe>"; closeside(); bet nekā
  11. Tā varbūt kautkur jau šāds līdzīgs ir bet tomēr uzrakstu jo nesaprotu..:) ..Uztaisīju iekš phpfusion jaunu page un tur monitors rādās bet kad taisu paneli ierakstu: <iframe src="http://module.game-monitor.com/80.233.236.163:6666/website.php?s=compatible.css&f=18" frameborder="0" scrolling="no" height="205" width="200"></iframe> Bet neko iekšā nerāda tukšs.. kad uztaisīju lapu tad rāda bet man vajag tieši paneli bet kāpēc man neko nerāda panelī? :?
×
×
  • Create New...