Jump to content
php.lv forumi

quik

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

quik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. piem $geturl = mysql_query("SELECT url FROM table WHERE param = '$param' "); list($url) = mysql_fetch_row($geturl); header('Location: $url');
  2. Vai kkas shamliidziigs ir iespeejams? header('Location: $variablis');
  3. Sveiki, rekur man ir login.php skripts: paste.php.lv header('location: userpanel.php'); Rekur būs userpanel.php skripts: paste.php.lv Tātad tagad es gribētu iekš mana userpanel.php dabūt tadu lauciņu, pievienot personiigo informaciju, piem. pievienot telefona numuru, adrese, vienalga. Cik saprotu, tagad jāizveido table ar nosaukumu piem. personaldata, 2 fields Adrese un Telefons. Tad HTML form jauztaisa, ielikt datubaazee, tiktaalu saprotu. BET man tagad vajag, piem. esmu ielogojies, ir iespeja pievienot adresi un/vai telefonu, es tur pievienoju, un pec tam rada: Tavs telefona numurs ir .. blah blah Kā to īsti dabūt gatavu?
  4. atver serveri.php izskaiti līdz 307. rindiņai un paskaties, vai kkur nav kādas kļūdas.
  5. HTML un Php form. piemērs ir šāds: myownphpnhtml.freehostia.com/question.php šeit ir kods, kuru izmantoju question.php failam <body bgcolor="#d0d0d0"> <form action="answer.php" method="get"> <p align="center"> <font size="6" face="Verdana" color="red"> <b> (90-12)x 2=? </b> </font> <br/> Atbilde: <input type="text" answer="$answer"> <input type="submit" value="Atbildet!"> </form> Un šeit kods, kuru izmantoju answer.php failam: <?php $_GET["$answer"]; if ( $answer == "156" ) { echo "PAREIZI!"; }else{ echo "NEPAREIZI!"; } ?> Es gribu izdarīt tā, lai ievadot pareizo atbildi rāda PAREIZI, un jebkādu citu NEPAREIZI. Nesapratu, kas par kļūdu!
×
×
  • Create New...