Jump to content
php.lv forumi

Lubrikants

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Lubrikants's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. un kā es to varu izdarīt, ja man ir hostings garmtech, nevis mājas serveris. visu daru caur phpmyadmin.
  2. viss ko es pēc googles atradu kā samainīt visas tabulas uz utf-8, bet kā salabot saturu tabulās, piemēram news utt, ja visur ir garumzīmju vietās simboli.heroglifi.
  3. Nav kādam idejas kā tos esošos simbolus heroglifus pārtaisa datubāzē par normāliem tekstiem ar garumzīmēm.?
  4. Tā izdarīju visu kā tur bija teikts, visu datubāzes struktūru pataisīja par utf no latin. Tas ir ok. Bet saturs kas jau ierakstīts tabulās vienalga ir ar simboliem un heroglfiem, kā redzams bildēs. Vienīgais plus ir tāds ka tagad visu jauno ko rakjsti ar garumzīmēm tas tā arī saglabājas, bet vecais saturs vienalga sadirsts. Un pats galvenais ka uz www.wc3.lv ar latin struktūru un simboliem, geroglifiem viss rādās. Šeit ir jaunais tests, kur visai datubāzei, visām tabulām ur utf8. - http://testswc3.wc3.lv Ir vēl kādas idejas, nu jau kā mēnesis pagājis kopš cenšos visu salikt :(, bet nesanāk.
  5. Bet tas nav new install. tas ir upgrade no v6 uz v7 tur tāds setup.php neeksistē.
  6. tas man jāliek upgrade.php failā? jo man no 0 nevajag, es jau esošo v6 cenšos upgrade uz v7.
  7. Labdien! Nezinu vai ir vērts prasīt, jo man php-fusion galvenajā forumā nevarēja palīdzēt tikt galā ar šo problēmu, bet nu es pamēģināšu, varbūt šeit ir kāds saprotošs cilvēks ar zināšanām par šīm lietām. Tātad būtībā problēma ir sekojoša. Savu php-fusion6 dzini es cenšos pārlikt uz jauno php-fusion7, visa pāreja izdodas, bet sabojājas viss saturs. kā piemēram foruma raksti, ziņas utt. Viss vienos simbolos garumzīmju vietā. Charsets ir uz utf-8 tāpat kā tas bija iepriekšējā versijā. Faili arī ir uz utf-8. Datubāzes ir identiskas. Vecais php-fusion6 - www.wc3.lv Un jaunais php-fusion7 - http://test.wc3.lv Varbūt kāds ir saskāries ar šādu pašu problēmu? Paldies.
×
×
  • Create New...