Jump to content
php.lv forumi

kash

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

kash's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tieši tas kas vajadzīgs! :) tomēr neliela aizķeršanās... ja pareizi sapratu, kods izskatītos aptuveni šādi..? $string= file_get_contents('index1.html'); $resultstart= strpos($string,"start of text"); $resultend= strpos($string,"end of text"); $str=file_get_contents("index1.html",null,null,$resultstart,$resultend-$resultstart); kamēr $resultstart un $resultend vietā pats ierakstu skaitļus, viss strādā, tā, kā ir vajadzīgs. Bet ja atstāju, kā redzams šeit, saņemu erroru: stream does not support seeking in.. kas ir jāizlabo, ludzu iesakiet!?
  2. šitas variants izklausās piemērots, jo varu rediģēt, kā tiks izveidots index1.html fails. attiecīgi varu salikt tagus ar norādēm. Varbūt vari mazliet konkrētāk, vai iedot kādu linku..? paldies!
  3. Šis ir variants, bet tas neder, jo index1.html lapas saturs ir ļoooti smags. tapēc arī vajag sadalīt vairākās daļās, lai nav jāievelk visa lielā lapa.
  4. Labrit. Es velos realizet sekojosu ideju: Man ir Html lapa kuras saturs tiek automatiski atjaunots izmantojot ieprieksh izveidotu template. sauksim to par index1.html un tad ir divas citas lapas, kurās es vēlos ievietod kādu konkrētu daļu no index1.html satura. piemeram: index1.html satur a, b, c, d es velos index2 lapa ievietot a es velos index3 lapā ievietot c index2 un index3 formatam nav nozimes, tas var but gan html, gan php u.c. lidz sim esmu ticis sitik talu, bet neesmu drošs, ka tas ir pareizais celš, jo te janorada RANGE baitos, savukart saturs ir mainiigs tatad neder.. <?php //Set it to fetch $context=array('http' => array ('header'=> 'Range: bytes=1500-12999', ),); $xcontext = stream_context_create($context); //Now put the response to $str $str=file_get_contents("test1.html",FALSE,$xcontext); //print str echo $str; ?> Lūdzu palīdziet tikt ar šito galā, jo pats nespēju saprast risinājumu..!
×
×
  • Create New...