Jump to content
php.lv forumi

pX79

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pX79

  1. Pats aizdomājos līdz divām procedūrām. Pirmā izpildāmā kas saglabā rezultātu kaut kur DB. Otrā atlasīšanas procedūra. Stūlbi, bet neko darīt.
  2. Sveiki. Lietoju MSSQL 2005, PHP/5.2.12 un Apache/2.2.14 MSSQL uztaisīju normālu saglabājamu procedūru kas izpildoties pa vidu izdod visādus rezultātus kas finālā nav vajadzīgi bet tiek pielietoti pašā procedūrā. Vajadzīgs ir tikai pēdējais rezultāts - tabula. Bet kā līdz tam tikt nav ne jausmas jo php iestrēgst uz pirmā rezultāta no MSSQL procedūras. Kā lai tiek līdz reāli vajadzīgajam rezultātam? $mssp = mssql_init('wpr_sales_table', $connection); mssql_bind($mssp, '@id', $id, SQLINT4, false); $result = mssql_execute($mssp); // Cik saprotu šis ir pirmais rezultāts ko izvada procedūra, bet apsolūti nevajadzīgs. Vajadzīgs ir pēdējais. if(mssql_num_rows($result) > 0) { for($i = 0; $i < mssql_num_rows($result); $i++) { $a = mssql_result($result, $i, "a"); }; }; Ir funkcija mssql_next_result(), bet kā ar viņu tikt līdz vajadzīgajam rezultātam? Lapu es taisu ar MSSQL tieši dēļ šo procedūru lieliskajām iespējām. Negribās tagad no tā visu pārtaisīt uz MySQL.
  3. Sveiki. Lietots tiek: PHP 5.2.9-2 Apache/2.2.11 (Win32) MSSQL 2005 Lapa tiek veidota ar cp1257 kodējumu. Gribēju vienā vietā pielietot AJAX. Bet rodas problēmas ne latīņu simbolu pārsūtīšanai no javascript, kur tiek lietots escape, uz php, kur parametri tiek saņemti ar GET un lietots urldecode. Katra no funkcijām protams lieto dažādus kodējumus. Kā pārsūtīt no javascrip uz php caur url jebkurus simbolus?
  4. Sveiki. Ir vajadzība ar PHP (5) veidot PDF dokumentus latviski. Parakos par i-netu un īsti atrisinājumu neatradu. Lielākoties piedāvā uzstādīt papildus moduļus. Bet uz hostējamā servera es neko papildus klāt nevaru likt. Varbūt kādam ir kāds vienkāršs paraugs kā taisīt PDF ar PHP latviski un var padalīties?
  5. Viņš izmet šādu paziņojumu You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'SELECT Count(nc_commentid) AS comCount, nc_newsid FROM tbl_hk_n bet es tur neredzu nekādu kļūdu.
  6. Sveiki. Tiek attālināti izmantots MySQL 4.0.24, PHP Version 4.4.8 un Apache/1.3.41 (Unix). Uz tā es nevaru neko mainīt. Nekādi neizdodas atrast kāpēc nestrādā atiecīgais kods. $query = "SELECT ne.ne_id, DATE_FORMAT(ne.ne_add, '%Y-%m-%d %H:%i:%s') AS ne_add, ne.ne_userid, RTRIM(ne.ne_title) AS ne_title, RTRIM(ne.ne_news) AS ne_news, ne.ne_prew, CONCAT(RTRIM(us.us_lastname), ' ', RTRIM(us.us_firstname)) AS auth1, nc.comCount1 FROM tbl_hk_news AS ne LEFT JOIN tbl_hk_user AS us ON ne.ne_userid = us.us_userid LEFT JOIN (SELECT Count(nc_commentid) AS comCount, nc_newsid FROM tbl_hk_news_comment GROUP BY nc_newsid) AS nc ON ne.ne_id = nc.nc_newsid WHERE ne.ne_prew=0 ORDER BY ne.ne_add DESC"; $result = mysql_query($query, $connection); echo '<p>'.mysql_num_rows($result).'</p>'; for($i = 0; $i < mysql_num_rows($result); $i++) // NORĀDA KA ŠAJĀ RINDĀ IR PROBLĒMA. { $a = mysql_result($result, $i, "ne.ne_id"); Met ārā šādu paziņojumu " Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /user.php on line 146 ". Tajā rindā ir for($i = 0; $i < mysql_num_rows($result); $i++) kods. Lokāli uz WinXP datora viss strādā normāli. Kurā vietā varētu būt problēma?
×
×
  • Create New...