Jump to content
php.lv forumi

AlphA

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

AlphA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nāku šeit pēc palīdzības, jo ir nepieciešams pārveidot jau esošu skriptu, kas izsūta epastu tikai vienam, noteiktam, reģistrētam lietotāja. Šeit būs skripts, ko lietoju, lai izsūtītu vēstuli vienam lietotājam, vai kāds viņu var pārveidot, lai var visiem, kas ir reģistrējušies? mail.php Paldies!
  2. Meklēju cilvēku, kas varētu izveidot piesaistīto cilvēku limitu skriptu manai bux lapa. Tās principā ir piesaistīto ( direct ) referāļu limitu uzlikšana parastajam un premium memberam. ( Premium, protams, tas ir lielāks ) Summu nosakiet Jūs, jo šajās lietās īpaši neorientējos. Visus interesentus gaidu šeit pat vai rakstot uz [email protected]
  3. Paulinjsh - bet tie augšējieWarningi, vai tie tev neko nenozīmē ? waplet - vnk mēģinu atrast risinājumu ;]
  4. Es gan to .htaccess, gan install.lock esmu dzēsis un licis pa jaunu. Nekas nemainās, vienīgi, kad izdzēš to install.lock viš ekrānā izmet šo: Verifying required extensions:OK Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: message: There is already an object named 'MEMB_CREDITS' in the database. (severity 16) in C:\AppServ\www\WebShop\install\index.php on line 32 Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: message: There is already an object named 'XCredits' in the database. (severity 16) in C:\AppServ\www\WebShop\install\index.php on line 39 Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: Query failed in C:\AppServ\www\WebShop\install\index.php on line 39 Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: message: Invalid object name 'WebShop'. (severity 16) in C:\AppServ\www\WebShop\install\index.php on line 46 Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: Query failed in C:\AppServ\www\WebShop\install\index.php on line 46 Your WebShop is now ready !! Enjoy! Closing access to installation... ATTENTION!!! The installation file is still accessable, please delete your /install/ folder!!
  5. Labdien, man ir problēma ar mu webshop instalēšanu, atverot localhost/webshop/install izmetas logā parādās - The installation has been locked!! Better luck next time un nekas vairs nenotiek. Šajā pašā forumā biju atradis līdzīgu problēmu, un pat iespējams risinājumu, bet nezinu kā to īstenot. Citēšu: "viss jau skaidrs :) es noka4aju jaunako versiju p[alaidu SQL Skriptu Drop tables un tad instaleju un viss aizgaja ja un iesledzu md5 jo bez md5 man sakuma negaja :-/" Man ir jautājums, kā var palaist SQL Skriptu Drop tables, kur viņu dabūt un kā to visu salabot. Paldies.
×
×
  • Create New...