Jump to content
php.lv forumi

zanda

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

zanda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies visiem, kas centās palīdzēt. Problēma atrisinājās. Izrādās, ka Unixam nepatīk šāds pieraksts osCommerce funkcijai href = tep_href_link('index.php', 'n=sakums', 'SSL'). 'akcija=prcess'; bet vajag rakstīt nosūtāmos parametrus tā: href = tep_href_link('index.php', 'n=sakums, akcija=process', 'SSL'); Windows uz to neprotestēja un strādāja. Bez tam izrādījās, ka uz Win pārsūtāmās sesijas ID var redzēt uz ekrāna URL galā, bet uz Unix to nevar redzēt. Tas arī mani samulsināja.
  2. register_globals = Off abās vietās. Man ir defaultā php.ini konfigurācija. Tikai nedēļu atpakaļ to pārinstalēju un neko neesmu mainījusi. Uzliku lapu uz cita bezmaksas hosta un tur tieši tas pats. Izskatīju vēlreiz cauri visu kodu, un neko aizdomīgu neatradu. Man pat vairāk nav idejas, ko meklēt. :(
  3. To es vakar jau izlasīju un pirmajā postā tāpēc jautāju: Gan localhosta, gan hosta php.ini failā stāv session.use_trans_sid=0. Abās vietās ir php 5. Vienīgā atšķirība, ka man ir win, bet tur unix. Kādā veidā es varu izmanīt vērtību hosta php.ini failā?
  4. Sesiju pārsūtīšana tajā lapā ir paņemta no Internetveikala Oscommerce koda. Oscommerce ir tieši tāds vairākpakāpju un daudzvalodu dinamiskais menu kāds man bija vajadzīgs, un kuru varēju ar nelielām izmaiņām, izmetot visu, kas saistīts ar precēm un iepirkumu grozu, pielāgot dzimtēm, ģintīm, sugām latīņu un latviešu valodās. Lai nesarežģītu dzīvi, no oscommerce paņēmu arī lietotāju reģistrācijas daļu un tāpēc arī tur ir lielā došība un aizsardzība. Lielākās izmaiņas, ko tur izdarīju, bija Redirect aizvākšana, kurš izmeta kļūdu "Heders alredy send", jo manā lapā lietotājs visu laiku atgriežas un index.php. Redirect vietā mainīgo pārsūtīšanai izmantoju slēpto formu. Bet jautājums ir par to, kas varētu būt par iemeslu, ka uz localhosta viss strādā un URLam sesijas ID pierakstās klāt, bet uz free hosta URLam pierakstās klāt viss, izņemot sesijas ID. Pirmajā reizē pēc sesijas izveidošanas kods šo id redz (to var redzēt, ja uzbrauc uz pogu SAKUMS), bet nākošā reizē vairs neredz, tātad nepārsūta.
  5. Nevaru neko aizdomīgu atrast. Ir norādīts: define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.akvarijs.net76.net'); define('HTTP_COOKIE_PATH', '/'); define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); Atradu tā hostinga php.ini failu un salīdzināju ar savējo. Neredzēju neko būtiski atšķirīgu. Serverim php.ini ir norādīts session.save_path=/tmp un tāds ir arī defaultais, tikai uz servera man pie tmp nav pieeja atšķirībā no mana localhosta un maksas hostingiem. Tur varu tikt klāt tikai /home/lietotaja_vards/public_html/ , bet tas /tmp, kur jāglabā sesijas, atrodas /home/tmp. Varbūt tur ir problēma? Kaut gan pirms tam biju uzkopējusi uz to pašu serveri Oscommerce, no kurienes ir daļēji paņemta lietotāju reģistrācijas daļa, un tas tur strādāja.
  6. Varbūt kāds var palīdzēt, jo esmu nonākusi strupceļā. Sesijas ID lapā tiek pārsūtīts, pievienojot to URLā. Uz localhosta viss strādā, bet kad uzkopēju failus uz bezmaksas hostingu (www.akvarijs.net76.net ), sesijas ID netiek pārsūtīti. Nospiežot vienreiz uz pogu "Sākums", lapa pāradresējas, bet nospiežot otrā reizē, URLam netiek pievienots SID. Tas pats notiek, kad nospiež uz "Reģistrētiem lietotājiem" un citām pogām. Projekts ir nekomerciāls, tāpēc neesmu gatava maksāt pat hostingu. Varbūt ir kāda iespēja kā .htaccess failā vai kur citur norādīt, lai pārsūta sesijas ID? Netā kaut ko atradu par session.use_trans_sid , bet nesapratu kur tam var norādīt vērtību.
×
×
  • Create New...