Jump to content
php.lv forumi

toksiks

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

toksiks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tātad šādi izskatās man tas viss - http://pastebin.com/F2ZbdbbT , mēģināju pēc Jūsu piemēriem echo'ot, bet nav sanācis, būtu pateicīgs, ja kāds ielietu ar karoti mutē kā būtu pareizi izecho'ot no kāda "row" datus, paldies.
  2. Teiksim, ka manu datubāzi sauc "table1", iekš tās ir tās tabulas img]http://www.bildites.lv/images/pooekrnocg5gz27jftv8.png[/img], teiksim mēs atveram tabulu "users", tur iekšā ir tās rindas, "username", "password", "id" utt... Ar kādu funkciju var nolasīt lūk šo informāciju un tālāk ar echo izprintēt?
  3. Pārbaudīt ar preg_match? Kā izņemt tos inputus?
  4. Sveiki, Būdams ar švakām PHP zināšanām nāku pēc padoma. Tātad, esmu izveidojis mySQL datubāzi, un autorizēšanās(login) iespējas, viss strādā, viss ir sakonektēts un pārbauda gan lietotājvārdu, gan paroli. Autorizēšanās atrodas parastas lapas ar dažādu informāciju kreisajā sānā. Līdz ko lietotājs autorizējas viņš tiek aizmests uz checklogin.php, kur pārbauda viņa datus, neatkarīgi no rezultāta vēlētos, lai šī ziņa "Parole ievadīta nepareizi!" vai "Jūs autorizējāties veiksmīgi!" pēc checklogin.php fiksi redirektētos uz index.php un tur izprintētos, nevis iekš checklogin.php. Tas būtu tā kā pirmais solis, tālāk vēlētos arī, lai pazūd šie <input> (vietas, kur raksta username un password), kā arī poga (Submit) un attiecīgi izprintētos atkal kāds teksts, piemēram, links uz "Iziet". Liels paldies.
×
×
  • Create New...