Jump to content
php.lv forumi

gguntars

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

gguntars's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Te nu vienīgais padoms ir ņemt un mēģināt. Cik savā laikā meklēju googlē, tad neko sliktu neatradu. Kantoris jau nav atvēries vakar ;) Un jaņem vērā, ka tagad viss ir arī latviešu valodā (gan lapa, gan supports), tad laikam jau taisās pie mums izplesties pamatīgāk.
  2. Jeap... nauda uzreiz ir tavā Paysera kontā un tad jau vari darīt tālāk ko vēlies, pārskaitīt uz banku LV vai ārzemēm, konvertēt utt. Bez tam cenas ir baigi lētas. Ar banklinkiem un maksājuma uzdevumiem ir tā, ka saņēmējs protams ir Paysera (pareizāk sakot EVP International), bet savādāk jau nemaz nevar būt. Cits variants ir jau pašam iet uz bankām, vērt vaļā kontus, integrēt katru banklinku, maksāt par kontu uzturēšanu utt. Cik zinu, tad pircējam konta izrakstā visa info par pirkumu ir maksājuma detaļās. Tur ir arī i-veikala adrese. Nedaudz savādāk ir ar maksājumu kartēm - tur gan kā saņēmējs parādās pārdevēja nosaukums vai i-veikala adrese. To laikam pats vari noteikt. Un jā - Maestro kartes arī pieņem!!
  3. Ja var ticēt pašu rakstītajam, tad apgrozījums jau ir pietiekami iespaidīgs https://www.paysera.com/about_us.html Uzrauga Lietuvas Banka, kā arī FKTK maksājumu iestāžu reģistrā arī ir. Esmu pieslēdzis pagaidām tikai vienam manis veidotam i-veikalam, kas griežas uz WP Woocommerce. Integrācija aizņēma reāli 5 minūtes. Neesmu nekāds profs, tāpēc reāli patika :) Cik esmu dzirdējis no i-veikala īpašniekiem, tad nu jau strādā kādu pusgadu un nekādu problēmu. Ja ņem vērā, ka nauda ir pārdevēja rīcībā uzreiz pēc pirkuma veikšanas, tad man šķiet, ka jautājums par stabilitāti un uzticamību nav nemaz tik aktuāls ;))
  4. Paldies visiem! Šķiet, ka šis strādā tieši tā kā man vajadzēja
  5. Man te tāds jautājumiņš... Lietas būtība ir šāda: Ir izveidota tabula iekš MySQL, kur tiek reģistrēti sacensību dalībnieki. Lauks 'id' ir AUTO_INCREMENT un PRIMARY KEY. Lauks 'numurs' ir unikāls INT, kas pēc būtības ir dalībnieka starta numurs. Dalībniekiem starta numurs tiek piešķirts automātiski, bet tai pat laikā ir iespējams pašam izvēlēties savu īpašo numuru. Līdz ar ko šajā laukā var būt savadīti dažādi numuri, piemēram, 1,2,3,50,88 Man ir vajadzīgs dabūt nākamo neizmantoto numuru, kas tiktu piešķirts nākamajam dalībniekam, kurš neizvēlas sev īpašu numuru Šajā gadījumā numuram vajadzētu būt 4. Vai tas ir iespējams? Un galvenais KĀ? ;)
×
×
  • Create New...