Jump to content
php.lv forumi

Kriss

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Kriss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Palīdziet man lūdzu piemeklēt gatavu skriptu mp3 failu augšupielādei un lejupielādei tā, lai augšupielādējot failu uz servera, tas automātiski būtu pieejems lejuplādēšanai pēc iespējas vienkāršākā veidā web lapas sadaļā pie visiem citiem audio ierakstiem. Man web lapa ir bāzēta uz Web Page Maker programmas, tāpēc es vēlos atrast skriptu, kuru ievietojot attiecīgajā lapas sadaļā, ikviens augšupielādēto failu uzreiz automātiski varētu lejupielādēt no servera. Vēl tagad man tas rada grūtības, jo nākas katru nākamo audio ierakstu augšupielādēt ar visiem jau esošajiem uz servera un tas prasa laiku. Vai kāds man var kā palīdzēt? Skriptam jābūt pēc iespējas vienkāršākam tā, lai tas pilda tikai funkciju augšupielādēt un lejupielādēt. Lai visi faili parādās sagrupēti un katrs nākamais fails pievienojas automatiski pie pārējiem. Es ceru, ka doma bija saprotama. Palīdziet lūdzu! Paldies!
  2. Var kāds man var pakonsultēt par mysql.com? Kam īsti domāts šis serviss un kā viņš var noderēt man priekš tā ko man vajag?
  3. Ne visā internetā, bet savā datu bāzē. Kompānija pati aizpilda formu, kur ievada informāciju par produktu, saita adresi, produkta fotogrāfiju, video un veic maksājumu par informācijas ievietošanu datu bāzē.
  4. Es vēl nedaudz papildināšu, lai būtu skaidrāk mans jautājums ... Būtībā ko līdzīgu savai idejai tā īsti interneta vidē vēl nēesmu redzējis, tāpēc ideāli piemērotu gatavu skriptu šaubos vai atradīšu. Es vēlos radīt meklētāju, kas atrod produktu pēc atslēgas vārda un pēc nozīmes ( piem. sadzīves tehnika, veselība utt. ). Lai katrs, kas meklē preci caur šo meklētāju, tieši atrastu sev vajadzīgo caur tūkstošiem un vairāk citu preču. Vai tas ir auto tīrīšanas līdzeklis vai kas cits. Ir vienkārši meklētāji līdzīgi ka google ar admin sistēmu, bet tas nav gluži tas, kas vajadzīgs man. Man ir svarīgi, lai šis meklētājs parādītu produkta foto un īsu aprakstu atrasto tabulā secībā no augšas uz leju pēc popularitātes.
  5. Sveicināti foruma biedri! Ceru uz Jūsu visu palīdzību. Man jautājums ir sekojošs ... Kur ir iespēja aplūkot gatavu skriptu uz gatavas platformas ar sekojošu specifikāciju: # Produktu meklētājs, kura datus, aprakstu, foto, cenu utt. varētu ievadīt kompānija, kura izplata šo produktu. # Meklētājs, kur klients var atrast vajadzīgo produktu pēc kategorijas, atslēgas vārda, kompānijas nosaukuma. # Sistēma, kura akceptē pievienoto produktu automātiski vai manuāli. # Kategorijas, kur produkts tiek sagrupēts pēc nozīmes. # Reklāmas reitinga sistēma. Ja kādam ir informācija, kur var meklēt ko līdzīgu, lūgums padalīties. Es šodien visu dienu veltu meklējumiem un ir daudz visādu piedāvajumu, bet tomēr nevaru atrast pēc šiem visiem kritērijiem. Paldies jau iepriekš!
×
×
  • Create New...