Jump to content
php.lv forumi

Devils666

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    319
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Devils666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki, man mājaslapā ir ieviesta sms sistēma, bet tagad īsti nav skaidrs viens aspekts. Pieņemsim, ka sistēma darbojas un es regulāri uz bankas kartes iegūstu dažādus ienākumus no sms sistēmas, bet vai nepieciešams par to kādus procentus maksāt valstij, jo teorētiski es sniedzu maksas pakalpojumus vai arī tas jādara pārsniedzot kādu naudas apjomu, vai kā tas īsti notiek? Varbūt kāds varētu pastāstīt par šo visu nedaudz vairāk, jo man īsti nav skaidrs.
  2. u made my day :D notestēšu tavu variantu, izskatās ka varētu būt
  3. Skaidrs, būs jāpamēģina. Cerēju, ka būs kāds labāks variants.. Kā vispār saucās tas kodējums ar ķeburiem?
  4. Sveiki, man problēma, ar datubāzi, kam nevaru rast nekādu normālu risinājumu... utf8_general_ci: drÄ«zumÄ bÅ«s arÄ« paÅ¡am sava normÄla datubÄze uz ārzemes servera man tā saglabājušies visi ieraksti, visās tabulās, bet tagad gribas likt uz vietējā servera, bet lieta tāda ka tur normāls utf8 un db uzreiz arī glabājas visas garumzīmes utt (uzreiz ā,č,ē nevis Ä«,Ä).. bet vecie ieraksti rādas ķeburos.. Jautājums, kā es varētu vecos ierakstus pārkonvertēt no tā kodējuma uz normāla?
  5. Interesanti, nu vienam ir Linux otram es pieļauju, ka arī (visticamāk) Tātad jautājums, ko lai es daru šājā sakarā? (āa + aizmirsu piekabināt, ka zem foldera kam htaccess liedz pieeju no ārpuses nav nekas sačakarēts)
  6. Viss kas tajā lapā ir pilnīgi paštaisīts (neskaitot jquery + fancybox) Iepriekš nekādu problēmu nebija bijušas, failus ari nebiju kadu laiku aizticis domā nepareizi chmod iestatijumi nevarētu būt vainīgi?
  7. Konkrēti nevaru atbildēt, jo man prasija tikai izveidot mājaslapu (un jau iedeva serveri, kurā novietot) Bet uz tā servera atrodas ļoti daudz citas lielas un mazas mājaslapas, kurām nav nekādu problēmu + uz pavisam cita servera ar citu mājaslapu(pilnīgi nesaistītu) ir arī tieši tāda pati problēma...
  8. es jau mēģināju, kaut ko pielabot, tikai nezinu vai saliku pareizi.. Kāds butu vislabākais variants standarta failiem, kas tikai jānolasa? Piemēram, man ir JS mape, kādas man mapei un tās failiem likt tiesibas? Lai neko tādu izdarit nevaretu? (tagad stāv 664) Man lapa stāv uz ļoti laba servera, kurš ir labi nokonfigurēts, tā ka vaina būs manos failos..
  9. Sveiki, Nesen manam paštaisītajām lapām no ārpuses tika pielikts vīrusains koda gabals (php un js failos), ko nekādi nespēju saprast kā tas tika izdarīts un kā pasargāties pret ko tādu nākotnē (jo par mysql utt drõšību biju diezgan domājis, tāpec gribētos zinat ka tas uzradies) Re kur pats sačākarētais index.php fails: http://www.failiem.lv/down.php?i=lfcdbi&n=php.rar
  10. sveiki, man jautājums par šo tēmu: piemēram: man lapas mainās ?l=sakums ?l=galerija ?l=galerija-bildes&nr=45 kā man šos linkus vislabāk pārtaisīt? man it kā ir daļējs kods: RewriteEngine on RewriteRule ^([^/\.]+)/?$ index.php?l=$1 [L] bet es viņu labi nesaprotu...
  11. Nu jā, laikam gan, bet bez JS citu veidu nebutu? Man vienkarsi patīk ja skripti ir pec iespejas stabilaki :) bet jā nē,tad liekas ka sis ir viens no labakajiem pleijeriem: http://www.longtailvideo.com/players/jw-flv-player/ kā es viņam varētu so te uzlikt, lai pec katras dziesmas notiktu refresh funkcija? :)
  12. Sveiki, esmu izveidojis skriptu, kuram butu nepieciešams, lai pēc katras dziesmas pārlēdētos flash playera saraksts visu googli izmeklēju, bet neatradu...
  13. ar php. Ar kadu progrmmu datora jau tas butu elementari.
  14. nu ja, bet ko lai es daru, man jau uz servera ir vismaz kadi 40gifi
  15. Sveiki, tātad problēma tāda, ka viss lapas saturs ieladējoties virs 2mb sver, tāpēc man vajadzētu kaut ka sakompresēt ieladētos gifus. Nebūtu jau lielas problēmas, ja tie būtu parasti gifi, bet animētos gifus man nav sanācis sakompresēt... Kā es to varetu izdarit ar php? (runa iet par - http://myfame.id.lv/ lapu, kurā sākuma lapa tikko izmerīju, bildes ieladetas aiznema aptuveni 1.8mb + parejais saturs)
×
×
  • Create New...