Jump to content
php.lv forumi

Cuba

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Cuba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bet kā insertot masīvā atbildes no html formas?
  2. Piemeers 2dimensiju masiivam: <?php $masiivs = array( array("vards", "atb1" , "atb2"), array("vards1", "atb1" , "atb2"), array("vards2", "atb1", "atb2") ); ?> bet kaa lai dabuu lai lietotaaja atbildes vinjaa tiek saglabaatas..?
  3. Sveiki! Jautājums ,iespējams, muļķīgs, bet tā kā esmu iesācējs, ceru uz palīdzību.. Tātad - veidojot aptauju nepieciešams, lai automātiski lietotāju atbildes tiktu saglabātas divdimensiju masīvā. Tad nu - kā, ar kādu funkciju to panākt? jau ipriekš paldies :)
  4. vieniigais ko izdod kods ir pazinjojums Please use a real id number , kaut arī datu bāzē tāds id ir.. Te ir db skripts: CREATE TABLE `images` ( `id_image` int(11) NOT NULL auto_increment, `image` blob, PRIMARY KEY (`id_image`) ) ENGINE=InnoDB AUTO_INCREMENT=3 DEFAULT CHARSET=latin1; Un php: <?php error_reporting(E_ALL); if(isset($_GET['id_image']) && is_numeric($_GET['id_image'])) { $link = mysql_connect("localhost", "root", "xxxx") or die("Could not connect: " . mysql_error()); mysql_select_db("db") or die(mysql_error()); $sql = "SELECT image FROM images WHERE id_image = '2'"; $result = mysql_query("$sql") or die("Invalid query: " . mysql_error()); header("Content-type: image/png"); echo mysql_result($result, 0); mysql_close($link); } else { echo 'Please use a real id number'; } ?> Kur ir kljuuda ? :(
  5. Lieta tāda, ka ir ļoti liels datu apjoms Excel tabulaas un tas viss vajadziigs datu bāzē.. Liela laika tērēšana šķiet katra ieraksta kopēšana uz katru laucinju(visu pārkopēt nevar - ne pa rindām ne kolonnām.) Kādā veidā var importēt uz MySQL no Excel datus?
×
×
  • Create New...