Jump to content
php.lv forumi

enefz

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

enefz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tnx par infu. centīšos kaut ko bīdīt pamazām :)
  2. minimālas zināšanas ir, bet tapēc prasu vai nav gatavs kodols ko nokonfigurē un palaiž, vai ir kāds kurš gribētu par samaksu to izveidot?
  3. es vēlos izveidot tikai konkrēti par 1 tēmu nevis vispusēji, teiksim par konkrētu lietu ir konkrēti produkti. es gribu atvieglot cilvēkam meklēšanu, jo izveidojot savu datubāzi nekas lieks netiks atrasts. piem google forma uzraksti pieņemsim hack meklējot hack tu ieiesi porno saitā. bet man vajag lai cilvēks atrod tieši tikai to ko viņš meklē... edit:ideja tāda - atsevišķš serveris ar tīkla mārketinga produktiem kurus var šājā search serverī ievietot jebkura tīkla mārketinga firma un popularizēt tos. šī infa uzkrājas datubāzē un cilvēks kurš meklēs kvalitatīvu produktu atradīs tieši to ko viņš meklē, protams, ja šādi dati tiks atrasti datubāzē. Jo nav noslēpums, ka tīkla mārketingā ir viskvalitatīvākās preces par zemāko cenu. Kapēc es tā gribu izveidot? Tapēc ka esošajos searchos ir tik daudz infas ka uzrakstot vienalga kādu atsēgas vādu vai vārdus. atradīs da jebko un pat pastāv iespēja, ka search engine nemaz tev neizmetīs to ko tu patiešām meklē, bet pavisam citas drazas kas nebūt cilvēkam nav vajadzīgas... teiksim search lapu tīri par tīkla mārketingu...
  4. Sveiki! Es esmu samērā zaļš visā šajā, tapēc es gribētu jautāt kādam kurš zin. Jautājums sekojoš: vai ir iespējams dabūt gatavu meklētājserveri? es gribu izveidot savu datubāzi no konkrētas infas un man vajag meklētējserveri iekš web lai jebkurš varētu ierakstot konkrētos atslēgvārdus, meklētājs atrod to ko meklē, ja tas ir manā datubāzē... Vai var dabūt kaut kur novilkt gatavu kodolu vai kāds tādu var uztaisīt un cik tas maksātu? Vēl es gribētu iestrādāt webā formu ja, kur u aizpildot ši informācija nosūtas uz manu datubāzi un tālāk ir pieejama meklēšanai. Ir kāds kurš var help?
×
×
  • Create New...