Jump to content
php.lv forumi

Svetux

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Svetux's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Subject man jau smuki iet visur un ar visām garumzīmēm. Man tieši teksts neiet (body) uz one.lv ar garumzīmēm. :/ Labi, pamēģināšu vēl kaut kā tos enkodēt.
  2. Kods ir sekojošs: // Augstāk attiecīgi mainīgie nodefinēti un POST nočekots $subject = $_POST['subject_text']; $message_plain = $_POST['body_text']; $message_plain = stripslashes($message_plain); $from = $_POST['from_text']; $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n"; $headers .= "Content-type: text/plain; charset=utf-8\r\n"; $headers .= "From: ".$from."\r\n"; mail('[email protected]', Subscribers::encode($subject, "utf-8"), $message_plain, $headers); Šis ir saīsinātais testa kods. Faili visi man ir UTF-8 kodējumā. Kā one.lv var apskatīties Mail source?
  3. Labdien. Varbūt kāds ir saskāries ar e-pasta sūtīšanas problēmu one.lv? Mani interesē tieši one.lv teksts. Sūtu plainā, tā kā one html neatpazīst. Header smuki sūta ar garumzīmēm, toties pašā e-pasta tekstā nevaru dabūt iekšā garumzīnes. Sūtu "Utf-8" charsetā. Mēģināju arī citos. Uz citiem mailiem viss smuki aiziet arī html. Paldies.
×
×
  • Create New...