Jump to content
php.lv forumi

AxorG7

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

AxorG7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki! Piedāvāju mazu darbiņu Web kodētājam, kurš māk strādāt ar html, php un mysql. Vajadzētu izveidot meklēšanas funkciju priekš mājas lapas. Par cenām varētu vienoties, jo pats nezinu cik tas varētu izmaksāt. Sūtiet PM, kurš vēlētos uzņemties šo darbiņu, arī klāt var pierakstīt cik ilgi nodarbojaties ar Web lapu kodēšanu. Izskatīšu visus PM. Paldies, viss ir izdarīts var slēgt ciet.
  2. tas pats error :( hmm a kā ja būtu uz jaunu failu .php?
  3. ups ne <div id=5>, bet <div id=right> nu izvadāmie vārdi, tie kas ir no linki.php piemēram tur tas boot.lv
  4. ok index.php (nemainīts, jo šādi strādā, bet ne tā kā es to vēlos) <html> <body> <div id="wrapper"> <div id="header"></div> <div id="top_menu"></div> <div id="container"> <div id="container2"> <div id="left"> <?php include('linki.php'); if(isset($_POST['action']) && $_POST['action']=="search"){ foreach($links as $name=>$link) { if($_POST['key']==$name){ echo '<a href="'.$link.'">'.$name.'</a><br>'; } } }else{ ?> <form action="<?=$_SERVER['PHP_SELF'];?>" method="post"> <input type="hidden" name="action" value="search"> <input type="text" name="key"><br> <input type="submit" value="search"> </form> <?}?> <ul id="nav"> <li><a href='?id=1'>test 1</a></li> <li><a href='?id=2'>test 2</a></li> <li><a href='?id=3'>test 3</a></li> <li><a href='?id=4'>Ultra</a></li> </ul> </div> <div id="right"> <?php switch($_GET['id']){ case '1': include('test1.php'); break; case '2': include('test2.php'); break; case '3': include('test3.php'); break; case '4': include('test4.php'); break; default: include('test1.php'); break; } ?> </div> <div class="clearer"></div> </div> <div id="footer"><p>test</p></div> </div> </body> </html> linki.php <? $links=array( "boot"=>"http://www.boot.lv", "Name2"=>"link2", "Name3"=>"link3", ); ?> (problēmas, ka input pazūd un tieši tajā vietā parādas izvadāmais vārds, būtu labi ja izvadītu pilnīgi jaunā .php failā vai tajā <div id=5>) laukā
  5. Ja aizver tas ir atkal error bet ir kautkāds veids vai kā dabūt vispār tos izvadošos vārdus arā, kādā atsevišķā failā (result.php) un noteiktā tabūlā, lai vnk nav tur pat kur input. Un vēl, kāpēc viņš pats pazūd kad izvada?
  6. vot negri iet Parse error: syntax error, unexpected '}' in...... tajā vietā kur iekopēts, kur tiks izvadīts tas teksts.
  7. a uz kuru vietu? un kāda no tā būtu jēga, man šķiet ka pats search kods jālabo? Patiešam neviens nevar palīdzēt?
  8. Sveiki! Man te ir vienkāršs search scripts: <div id="left"> <?php include('linki.php'); if(isset($_POST['action']) && $_POST['action']=="search"){ foreach($links as $name=>$link) { if($_POST['key']==$name){ echo '<a href="'.$link.'">'.$name.'</a><br>'; } } }else{ ?> <form action="<?=$_SERVER['PHP_SELF'];?>" method="post"> <input type="hidden" name="action" value="search"> <input type="text" name="key"><br> <input type="submit" value="search"> </form> <?}?> <ul id="nav"> <li><a href='?id=1'>test 1</a></li> <li><a href='?id=2'>test 2</a></li> <li><a href='?id=3'>test 3</a></li> <li><a href='?id=4'>test 4</a></li> </ul> </div> <div id="right"> <?php switch($_GET['id']){ case '1': include('test1.php'); break; case '2': include('test2.php'); break; case '3': include('test3.php'); break; case '4': include('test4.php'); break; default: include('test1.php'); break; } ?> </div> problēma tā, ka viņš to atrasto vārdu izvada tur pat <div id=left> laukā, un vēl pats input arī pazūd. Šo izvadīto vārdu vajadzētu dabūt <div id=right> laukā, līdzīgi kā tiek izvadīti test1.php utt, un pašām input laikam arī nevajadzētu pazust. Kā to var labot?
  9. Labdien! Esmu šeit jauniņais, gribēju uzzināt jūsu viedokli? Tāk, jau mēnesi mācos html, php un css un sanāk tā neko, bet gribēju uzzināt ko labāk izmantot mājaslapas dizaina taisīšanai, tabulas vai <div> + css? Kādi +/- ir izmantojot ---//---, cik es zinu tad ar tabulām ir vieglāk, bet <div> + css iamantojot ir daudz priekšrocību vai tā ir? Starp citu, tomēr ar <div> + css man ir lielāka pieredze nekā ar tabulām.
×
×
  • Create New...