Jump to content
php.lv forumi

game1993

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

game1993's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Royalhosting.lv skatos, ka tagad ir arī jauns dizainis uzlikts un pat teikšu, ka smuks! :) Laikam iet uz labo pusi! :)
  2. Ar šo, ļoti cienījamā persona, tu biji domājis to, ka es esmu Rihijs vai ka? :DJūs varbūt domājat, ka es te kādu aizstāvu, bet nē... Es patiesībā vienkārši iesaku jums netēlot te pārgudros vai vēl sazin kādus, bet vienkārši atbalstīt arī šo firmu....
  3. Man arī šajā firmā ir hostinga plāns starter un es esmu ļoti apmierināts ar viņa darbību. Administrācija arī ir atsaucīga... Viņi pat man palidzēja, kaut vai tas nebija viņu darbs (tieši palīdzēt par to tēmu). Kontrolpanelis ir diezgan saprotams un ērts. Protams, ka uzņēmumam ir arī savas nepilnības, bet kuram tad jaunam uzņēmumam, kas ir tikko atvērts tādu nav? Tas taču ir pilnīgi normāli, ka jauniem uzņēmumiem ir arī savas nepilnības. Par uzņēmumu varat neuztraukties, jo viņiem ir lieli mērķi, uzņēmums ir reģistrēts (pārbaudīju), varbūt, daudzi no mums zin cik maksā jauna uzņēmuma reģistrācija, tāpēc nedomāju, ka viņi tērēja tādus līdzekļus, lai tikai kādu apkrāptu. Uzņēmumā viss ir pilnīgi likumīgi... ;) Tāka iesaku lietot šo hostingu - http://www.royalhosting.lv ,jo zinu cik ļoti ir nepieciešami apmeklētāji šajā gadījumā klienti jauniem uzņēmumiem... ;) Un sākumā izmeiģiniet viņu nevis sākat kritizēt, jo nejau baigā nozīme ir viņu mājas lapā vai tekstos, kas tajā rakstīti, bet gan tajā, ko sniedz pats uzņēmums. Šajā gadījumā tas ir - Hostinga kvalitāte, ātrums, cenas un apkalpošana (piedodies, ja kaut ko izlaidu). Tākā cienīsim arī citu uzņēmumus, jo ja tev vēl nav kāds, tad varbūt arī te kādreiz tāds būs un tu arī negribēsi, lai par tevi spriež pirms nav redzējuši! ;)
  4. Es vēlētos uztaisīt, mājas lapu, kurā var reģistrēt subdomēnu (atliek ievadīt datus un tad automātiski pievienojas). Lūdzu, ja kāds zik kādu web sourci ar tādu iespēju, tad pasakat. :) Un vēl viens jautājumus : Kādu mājas lapu jūs man ieteiktu veidot? Doma ir taisīt mājas lapu, kurā ir WEB tops, subdomeni, forums utt., bet nezinu, kādu web lapu likt par pamatu un tad uz viņas likt pārējās lietas virsū. :) Paldies jau iepriekš!
  5. Paldies... :) Meiģināsu sataisīt... :)
  6. Es saprotu, bet to es nemācētu uztaisīt un vēlos, varbūt kāds var man tā teikt ''pateikt priekša'' :)
  7. Vēlos pievienot iespēja, ka var pievineot piemēram savu spēļu serveri vai ko tādu, bet neprotu, lai būtu vieglāk saprast ko es vēlos, vai vismaz ko līdzīgu, tad tāds ir www.gign.lv - lūdzu, ja zinat php kodus un visu pārējo uzrakstat... :) Paldies jau iepriekš...
×
×
  • Create New...