Jump to content
php.lv forumi

bestup

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

bestup's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bestup

    Source

    Sveiki visiem meklēju šādu http://www.iwcentre.com/main sourci vai kāds var palīdzēt?
  2. Cik izmaksātu uz pasūtijuma šāda twitter colone source? piemēri http://was-geht-bei-dir.de/ http://baluuu.net/ http://niimo.com/home/1
  3. Jā tiešām būtība takā forumā topikiem! :D Paldies par ideju!
  4. Ir radusies prblema ka nekur nevaru atrast kur kkadu no tiem visiem projektiem varetu lejupladet! Var kāds palīdzē atkal? :)
  5. andri liels liels paldies tas ir tieši tas ko meklēju! Prieks ka tik ĀTRI saņēmu šeit atbili! :)
  6. Val, paldies bet nevelos tieshi to sourci! :) Varbūt varat pateikt kādu atslēgvārdu ar ko meklēt google?
  7. Sveiki, vēlētos uzzināt kur var atrast (lejuplādēt, nopirkt) web sourc kas ir ļoti līdzīga lapai http://kodari.lv! Nepieciešama reģistrācija katram cilvēkam taka neliels profils priekš avatara un vel nelielas informacijas, katrs lietotajs var pievienot nelielu postu kas saglabajas 24H viens pēc otra! Ceru ka manu domu sapratāt! :) Un ceru uz jūsu palīdzību! Vienkārši nezinu kā meklēt šādu lapu!
  8. Sveiki, lieta tāda ka izveidoju lapu priekš google adsenses, un ļoti vaidzētu tādu skriptu ko varu ielikt citā saitā un viņš redirektē uz to saitu kur stāv adsenses un itkā automatiksi NO TĀ saita uzpiezh uz banneriem? tas ir iespējams! skripts kas saita rada banneri uz kura jakliko! <script type="text/javascript"><!-- google_ad_client = "pub-4776193149142486"; google_ad_width = 468; google_ad_height = 60; google_ad_format = "468x60_as"; google_cpa_choice = "CAEaCFeAsWrmp63LUEJQBFAIUA1QElAUULcDUKsCUEdQLA"; //--> </script> <script type="text/javascript" src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"> </script> Ceru uz jūsu palīdzību!
×
×
  • Create New...