Jump to content
php.lv forumi

SAMPO

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SAMPO

  1. SAMPO

    Iframe

    Ta beidzot iet :) paldies tev :*
  2. SAMPO

    Iframe

    <iframe id="myframe" src="http://www.netwar.lv/stats" scrolling="no" marginwidth="0" marginheight="0" frameborder="0" vspace="0" hspace="0" style="overflow:visible; width:100%; height:auto; display:none"></iframe> Nu pieliku šādi klātvi, bet nekas nemainijās. Vai jāmaina savādāk??
  3. SAMPO

    Iframe

    Cik sapratu, tad šeit jāmaina :P <iframe id="myframe" src="*************" scrolling="no" marginwidth="0" marginheight="0" frameborder="0" vspace="0" hspace="0" style="overflow:visible; width:100%; display:none"></iframe> Vai vari pateik kura tieši 0 jāmaina ???
  4. SAMPO

    Iframe

    sveiki! Meiģināju savam webam uzlik tā lai statiem augšā rādītos mans header, bet kad caur iframe uzlieku (viss itkā iet), bet parādās tāda kā bidāmā mala, kad var braukāt augšā lejā (redzam bildē)! Man vajag lai ir pilnā augumā, lai nebūtu tā maliņa ;) Vai kads var pateik, kas ir jāraksta php failā lai būtu pilnā augumā stati :P Paldies jau iepriekš..
  5. A tāds pastulbs jautājums kur varētu to izlasīt?? :D EDIT: ā nevajag pats atradu :)
  6. Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs Nu varbūt būsi tik labs un pateiksi, kā to var izdarīt?? :)
  7. sveiki! Gribēju uzprasīt vai ir iespējas IPB 2.2.2 uzlikt 2.3.4 versiju pa virsu lai paliktu visi posti un iestatījumi :) Paldies jau iepriekš.
  8. Vari plzz paradit kadu piemeru ar tiem cols un rows?? jo vnk no tiem kodiem neko nerubiju :D EDIT: nevajag atradu paldies kad bijat atsaucigi un palidzejat :)
  9. nu paldies pa to kodu bet ka varu padarit to lodzinu lielaku?? :)
  10. Piem kad es ielieku weba bildi un es zem tas gribu ielikt kodu lai varetu pareklamet citos webos, bet kad uzraktu to kodu paradas bilde!! Bet es gribu lia butu tikai tas kods paraditos :) ka var dabut to gatavu??
  11. SAMPO

    mirc + help

    vnk kad liec ieksha kadu skriptu taja echo "content"; nonem tam skriptam visas " " un ' ' tad viss ies ;)
  12. ehhh gan jau es tikshu kartiba!! vienu skaitataju ielikku bet tos parajos nee :( zel :P
  13. nu kas atka;( tagad ielieku citu nonemu visam nost ats "" un atstaju tikai beigas un sakuma un tagad rada tikai tukshu logu! :( kas nav atkal ritigi???
  14. nu itka man izdevas nonemu visiem liekajiem nost tos "" un atsatau sakuma un beigas tikai "" un tagad iet :) bet ka var nonemt lai nebutu katru reizi man janem nost tas pedinas???
  15. hmm kads var labak izskaidrot nepielec :D
  16. kad es velos sava php-fuion v6 ielik tadu ka skatitaju (top.lv puls.lv utt) ka redzam bilde vins izmet tadu ka erroru!!! bet kad lieku monitoru no wos.lv tad gan iet! kapec ta?? Kas man jadara lai ietu tas skaititajs ;)
  17. Sveiki, es vēlējos uzzināt, vai ir iespējams savienot PHP-FUSION ar phpBB forumu?
×
×
  • Create New...