Jump to content
php.lv forumi

bullis028

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bullis028

  1. Saitu taisu uz e107 web sistēmas. Vēlos lai kad lietotājs lapā uzspiež saiti RU ir krievu valoda, bet uzspiežot EN - Angļu valoda, standarta - Latviešu (LV). Šeit ir gabaliņš no "class2.php" faila kurā (pēc manām domām) ir viss saistītais ar valodām. Kods:"http://paste.php.lv/6955". Valodas man jau ir iztulkotas, vēlos tikai lai Jūs palīdzat un uzrakstat skriptu - kur un kā. Būšu ĻOTI pateicīgs.... :) Pasakiet kas vēl vai kas ir jāmaina "class2.php" failā un kā jāizskatās linkam kas nomaina valodu kodam. Lūdzu, izpalīdziet!!!
  2. Kas īsti ir PHP?! Nu man ir gandrīz gatavs HTML un CSS kods. Es gatavojos izveidot "normālu" mājaslapu, un tapēc man arī to vajag uzzināt. Nu es negribu lai sanāk tā, ka esmu gandrīz to pabeidzis un uzzinu ,ka piemēram čatam vajag PHP! Tā ir kautkāda valoda ko var mācīties tā pat kā HTML vai kautkas cits? Kur pat To var uzzināt kautko vairāk? (Vālams Latviski vai Angliski) Neapsmejiet mani, jo esmu tikai iesācējs!!! :) Paldies jau iepriekš!!!
  3. Lūdzu iedodiet kādu labu, bezmaksas linku kuram būtu iespēja: 1. Uzlikt savu HTML un CSS kodu (utt.) - lai sanāktu saits, 2. Būtu lietotāju reģistrēšanas iespēja, 3. Būtu 5 MB vai vairāk brīvas vietas failiem, 4. Nebūtu reklāmas un viņu serveris nekartos ik pēc 5 min., 5. Pēctam manu saitu "mans_saits.viņu_serveris.com/net/(vai kautkā tā)" varētu pārhostēt uz, piemēram, mans_saits.oo.lv Ceru ka tāds bezmaksas serveris pastāv, un jūs zināt adersi!!! :) Paldies jau iepriekš!!! :))
  4. Varētu, lūdzu, uzrakstīt skriptu ko ielikt, jo kā teicu nav tik lielas piredzes!!! :(
  5. Lūdzu kāds palīdziet!!! Es kodēšanu tik daudz vēl nesaprotu lai to izdarītu! Attēlā 1 (http://nx-club.oo.lv/FILES/1.bmp) ir parādīta man mājaslapa, un sadalītas vietas, kuras pārlādējot lapu nemainās (AJAX)! Attēlā 2 (http://nx-club.oo.lv/FILES/2.bmp) ir parādīts vēlamais pārlādēšanas process! Informācijas vietā tieši lapas vidū parādās animēts attēls (http://nx-club.oo.lv/FILES/loading.gif)! Attēlā 3 (http://nx-club.oo.lv/FILES/3.bmp) ir parādīta lapa pēc pārlādēšanas! Loading.gif attēls ir pazudis un tā vietā ir nepieciešamā jaunās lapas informācija! Lūdzu, būšu no sirds pateicīgs!!!
  6. Ziniet kas vēl ir? IE attēlo bilžu fonu savādāk kā piemēram FF! Varat pat pārliecināties salīdzinot www.nx-club.oo.lv gan ar IE, gan ar FF!!!
  7. Kā?! Kas man jāraksta šeit - - Create a new hostname 2/2 : nxi.oo.lv - Mode : (A, AAAA, CNAME, NS) IP/Host : __________________ MX Setup - MX : (Jā vai Nē) MX IP : __________________ Enable *.nx-club.oo.lv ? - Wildcard : (Jā vai Nē) Paldies jau iepriekš!!!
  8. AYAX nepieciešams tapēc, lai tad, kad ir uzrakstīts meklējamais vārds un uzspiests meklēt, rezultāti neatvertos google.com lapā!!!
  9. Kas tad te tik smieklīgs?! Neviens nezin normālu skriptu? :(
  10. Nepieciešams skripts kas parādīs google.lv (google.com) meklētāju manā webā!!! Man ir ieslēgts AYAX!!! Paldies jau iepriekš!!!
×
×
  • Create New...