Jump to content
php.lv forumi

maasters

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

maasters's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Man sanāk salīdzināt datus no divām tabulām. Es mēģinu dabūt ārā online lietotājus. Ielogojušos lietotājus es varu dabūt jau ārā no lietotāju datubāzes, bet viesus man ir atsevišķi jāielogo. Tad nu man vajag ~ tā: if(guest_online_ip != member_online_ip) { echo guest_online_ip }Problēma sākas, ka es nezinu, kā to reāli pārbaudīt. Itkā būtu divi cikli, bet vienu iekš otra jau nevar laist cauri... Kādi priekšlikumi?
  2. Kamon, zinu ka problēma nav tik sarežģīta, būtu pateicīgs ja kāds palīdzētu. p.s tencinu
  3. Nu tik smalki es gan negribu dalīt visu pa funckijām. Un ja uztaisa šito funckiju kā nākas, tad šitā jau arī derēs jebkurā projektā. Es tagad pamēģināju uztaisīt to funckiju un to ciklu izmetu ārā. Funckija pagaidām izskatās apmēram tā: http://paste.php.lv/7708?lang=php Un tad man tas pārējais kods izskatītos ~ tā: paging("", ""); while($row = mysql_fetch_array($query)) { echo $row[""]; } Tikai lieta tā, ka man tas query mainīgais ir tukšs. Kas jādara, lai man tas $query būtu ar tādu vērtību, kāda tek noteikta funckijā?
  4. Es paņēmu gatavu paging skriptu un gribu pielāgot to savām vajadzībām. Doma ir uztaisīt to kā vienu funckiju un lietot to visur, kur vien iekš CMS to vajadzētu (komentāri, raksti, lietotāju saraksts etc.) Man tikai sagādā problēmas to kodu uztaisīt par strādājošu funckiju. Kods te: http://paste.php.lv/7706?lang=php Man tur pašā augšā ir definēti mainīgie. Tad tos varētu noamīt iekš funkcijas. Bet kā lai dabū ārā šo te daļu? - // Change 'table' with your own table name below $query = mysql_query("SELECT * FROM `$type` ORDER BY `bid` DESC LIMIT $start, $max_news"); while($row = mysql_fetch_array($query)) { echo $row[player_nick]; echo "<br />"; } Ja man tā būs funkcija, kuru gribu lietot visur, kur tā man būs vajadzīga, tad Selekts tajā vietā neder. Bet, kad to koda fragmentu pārvietoju, tad skripts nestrādā.
  5. Paldies, tagad vairs nerāda erroru, bet ir tāds mazs bugs. Es pārbaudei uzliku prosta print_r($_GET). Man uzrādās šādi rezultāti: Array ( [category] => users/5 [id] => 5 ) Links: http://lapa.lv/users/5 Kā varētu izlabot to bugu, lai category Neņemtu neko, kas ir pēc tās slīpsvītras?
  6. Atvainojos par dubultpoustu, bet, bet, bet vai tiešām kāds palīdzēs?
  7. Ir. Man taču viss gāja ar sākuma kodu (skat. pirmo postu), erroru rāda kopš tā brīža, kad pieliku papildus rule klāt.
  8. Tapēc jau arī rakstīju šeit. Pirms tam jau biju ko līdzīgu izmēģinājis. Kļūda visticamāk ir pierakstā, jo es tā īsti nepārzinu to rewrite sintaksi. Nu tad nu kods man sanāca tāds RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^(.*)/(.*)$ ?category=$1&id=$2 [QSA,L] RewriteRule ^(.*)$ ?category=$1 [QSA,L] Un parādījās 500 Internal Server Error.
  9. Bet man vajag lai strādā abi - gan users, gan users/1
  10. Problēma ar mod_rewrite. Kods: RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^(.*)/(.*)$ ?category=$1&id=$2 [QSA,L] Ja es ierakstu mypage.com/users/1 tad man parādās kautkas. Bet ja ierakstu tikai mypage.com/users tad mod_rewrite nemaz nestrādā! Viņš rāda, ka nav direktorija vai fails. Kā atrisināt?
  11. Paldies, xPtv45z! Vot tieši šito man vajadzēja ;) Es jau biju izdomājis alternatīvu - http://paste.php.lv/5955 Bet tavs variants ir labāks. Patiesībā es savējo nemaz nevarēju izmantot. Tur, kur man vajag to kveriju, es nevaru tur daudz čakarēties - vajag tikt galā ar vienu kveriju ;) Paldies, šito man vajadzēja :* Varbūt vari pateikt kas tas ir par veidu? Nu tam selektam. Jāpalasa par šito, izskatās kkas noderīgs :)
  12. Ja liek DESC vietā ASC, tad viņš ņem nevis jaunākos lietotājus, bet vecākos ;)
  13. Uzliku ORDER BY sql_date DESC LIMIT 5, bet vienalga tāds pats rezultāts, kāds bija ar id, faktiski izmaiņas nekādas nav. ps sql_date formaats ir taads: 2007-08-17 16:43:26
  14. Man nesanāk izvadīt kā man vajag. Dati sakārtoti tā: user1 user2 user3 user4 user5 Es laika vietā izmantoju id. Bet rezultāts : user5 && id 17 user4 && id 16 user3 && id 15 user2 && id 14 user1 && id 13 Bet man vajag, lai rezultāts sakārtojas otrādi - user5 lai būtu lejā un user1 augšā.
  15. paldies. sore par nepareizo sadaļu.
×
×
  • Create New...