Jump to content
php.lv forumi

loscoto

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

loscoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vajadziigs programmeetaajs, kursh labi orienteejas Drupal videe, viena videeji sarezgiita modulja izveidei. Darbs ar CCK un Views Jautaajumi/pieteikumi - suutiet veestules ieksh skype - eduardsedzhus vai pa epastu - [email protected]
  2. skaidrs, paldies par maajienu. papeetiishu kas ar konsoles iespeejaam UPD: nenozheeloju ka pieregistreejos, pat uz tik aatraam un sakarigaam atbildeem nebiju gaidiijis visi iikshkji uz augshu! :)
  3. sveicinaati, forumieshi taatad situaacija sekojosha, ir kaudz ar mp3 failiem, kuri tiek padoti flasham, un taalaak apmekleetaajam. Faili ir ar dazhaadu bitreitu no 96-320 kb/s. Man vajag, tos visus dabuut vienaa bitreitaa, lai ieekonomeetu diska vietu&trafiku, tikai lielaa probleema, kapeec neder dazhaadi konverteeshanas softi ir taa, ka tam visam ir jaanotiek uz servera 'on the fly', jo pashus failus pievieno lietotaaji... buutu stulbi ik dienu visu novilkt uz sava datora un lielos failus paarkonverteetus atkal augshuplaadeet. vieniigais iespeejamais varianst ko atradu aatri mekleejot ir: http://answers.google.com/answers/threadview?id=505895 bet vajadzeetu kaut ko kas neprasa tik lielu chakaru jebkaadi priekshlikumi laipni luugti! :)
×
×
  • Create New...