Jump to content
php.lv forumi

janjiss

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

janjiss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. janjiss

    Problēma ar hover

    Ar sarkstiem liela pisha sanāk, atradu variantu ar java script: <script type="text/javascript"> <!-- img1 = new Image; img2 = new Image; img1.src = '/img1.jpg'; img2.src = '/img2.jpg'; //--> </script> <a href="/blablabla.html" onmouseover="document.hover.src=img2.src" onmouseout="document.hover.src=img1.src"> <img src="/img1.jpg" style="border:0;" name="hover"> </a> , bet rodas problēma ar lapas izkārtojumu, bilde uzlec nedaudz uz augšu+lapas apakšā rodas gljuks un tikai pēc refresh viss nostājas savās vietās. Dažu reizi atverot visss ir kārtībā, bet kād JS kodu pielieto uz vairākiem attēliem kods nestrādā vispār/ Secinājums: Purvā līdz ausīm :)
  2. janjiss

    Problēma ar hover

    Bildes vizuāli nav vienādas mainās tonis un teksts jau ir uz bildes. Katrai bidei ir divi varianti parastais un hover(ar to pašu tekstu tikai hover ir nedaudz gaišākas)
  3. janjiss

    Problēma ar hover

    Kristabs variants arī nestrādā. Mans HTML kods: <td><div class="izvelne"><a href="./index.html"></a></td></div> CSS: .izvelne a{ background-image:url(images/home.jpg); display:block; width: 77 px; height: 99 px; } .izvelne a:hover{ background-image:url(images/home2.jpg); } Bildes vietā rādās tikai balts laukums!
  4. janjiss

    Problēma ar hover

    Labi jau būtu, bet bildes katram linkam ir citas.. Tātad , neder..
  5. janjiss

    Problēma ar hover

    Sanāk ka <img> tagu nerakstīt vispār, tikai <a class="img hover" ?
  6. janjiss

    Problēma ar hover

    Problēma ir sekojošā: nevaru izdomāt, kā pareizi pielietot CSS failu ar hover efektu uz linku ar bildi (<a href="......."><img src="......."></a> ), tā lai uzbraucot ar peli nomainītos attēls. Uzrakstīju šādu CSS failu: a.menu:li { width: 77 px; height: 99 px; background-image: url(images/home.jpg); display: block; border: none; } a.menu:hover { background-image: url(images/home_hover.jpg); border: none; } un pielietoju: <a href="......."><img class="menu"></a> Es zinu ka kautkas ir nepareizi, bet nezinu, kas.
×
×
  • Create New...