Jump to content
php.lv forumi

zazwrc

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

zazwrc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies, par to pašu! Būtu jauki, ja varētu nordādīt kura, nespēju saskatīt!
  2. Paldies - lielākā un mazākā sanāca, bet kā varētu sanākt 2. lielākā vērtība, būšu ļoti laimīgs, ja iemest arī kādu, lapu kur ir šie paraugi! Kā mazāko izmantoju šo $mazakais = min($kom2, $kom3, $kom4, $kom5, $kom6, $kom7, $kom8); Kā varētu izskatīties, ja es gribētu otro lielāko?
  3. OK, Paldies!! Bet, varbūt var noteikt kurš no mainīgajiem ir lielākais?? Piemēram if(lielākais no mainīgajiem ir $kom1, vēl doti $kom2 $kom3 $kom4){ $spele1=1; } else{ $spele1=0; } Un kā treknā rindiņa varētu skanēt PHP valodā?
  4. Meklēju php.net, bet nēatradu, tādēļ vēršos šeit! Es izmantoju šo skriptu -- Kā varētu izdarīt tā, lai augšēja varētu salīdzināt vairākus, un ja piemēram $kom1 ir lielāks par $kom2 un $kom3 un $kom4? tad $spele1=1 ?? Ja nee tad $spele1=0 Paldies par palīdzību!
  5. Itkā jau derētu, bet uz mana datora uzmet erroru --- Cannot locate Microsoft Conversion Libary (msconv97.dll)
  6. Pārmeklēju te visas diskusijas, googlee arii neko neatradu, tāpē pajautāšu ->> Kā var word failu ielikt mājaslapā, lai vinju attelo majaslapaa iekshaa, nevis lejuplaadee datoraa. PALDIES!
  7. zazwrc

    Majaslapa

    Un tas kods, ko gribu dabuut ir shis, as atrodaas te http://zazwrc.no.lv/index33.html
  8. zazwrc

    Majaslapa

    HEEEELP, palīdziet man atrast REPLY pogu, lai nav bezjēdzīgi jāQUOTĒ! Paldies, megginaaju to kodu likt visur bet nesanaak. Mekleeju slinkka variantu ;)
  9. zazwrc

    Majaslapa

    Vai ir iespējams izveidot HTML lapu, ka parādītu lapu, un pa virsu reklaamas scriptu, taa ka lapas mainaas, bet reklaama paliek, un vairs nav katra lapaa atsevishki jaliek tas scripts. Piemeeram šis --
  10. zazwrc

    Hostings

    HEEELP nemāku atrast REPLY pogu! Māku tikai bezjēdzīgi QUOTĒT Nē
  11. Mekleeju hostu priekš interesanta projekta, lai buutu normaala vieta kur izvietot -

    http://zazwrc.awesomewebspace.com/index.html

    http://zazwrc.awesomewebspace.com/jk/

  12. zazwrc

    Hostings

    HEEELP nemāku atrast REPLY pogu! Māku tikai bezjēdzīgi QUOTĒT Ko izdariisi?? Dziive arii ir daudz nevajadziigas informaacjas, piemeeram pa TV3 reklaamu laikaa ;)
  13. zazwrc

    Hostings

    HEEELP nemāku atrast REPLY pogu! Māku tikai bezjēdzīgi QUOTĒT Nē, tā nav reklāma, bet es izskaidroju pa savu mājaslapu, kurai vajag labaaku maajvietu ;)
  14. zazwrc

    Hostings

    Es gribētu paprasīt vai ir kāda persona, kas varētu nohostēt ~~ 10 MB, interesantam projektam, kas ir saistīts ar tiešsaistes hokeja menedžmenta spēli. http://www.hockeyarena.net/ Domēns jau ir iegādāts, bet vajadzētu atrast vietu, kur uzturēt mājaslapu, pagaidām ir tikai HTML, bet ar laiku var parādīties PHP, un būtu vēlams FTP username. Pagaidām ir atrodams projekts te - http://zazwrc.awesomewebspace.com/index.html http://zazwrc.awesomewebspace.com/jk/ P.S Ieliku par spēli - Hockey Arena ir tiešsaistes hokeja menedžmenta spēle, kurā tu vadi savu komandu, cīnies par iekļūšanu savas valsts augstākajā līgā un pārstāvi savu valsti Pasaules līgā. Tev ir iespēja uzvarēt vēlēšanās, kļūt par valsts izlases treneri un ar izlasi piedalīties Pasaules Čempionātā. Pretēji citām līdzīgām spēlēm, tavs pretinieks nav dators, bet tūkstoši citu lietotāju vairāk kā 40 pasaules valstīs. Spēle cenšas attēlot reālā hokeja sezonā notiekošo, komandas gan paceļas uz augstāku līgu, gan krīt zemāk, komandas regulāri papildina talantīgi jaunie hokejisti, spēlētāji noveco un līdz ar to krītas viņu prasmes. Regulāri tiek pievienotas jaunas līgas un valstis, un, paplašinoties spēles ģeogrāfijai, tā kļūst pieejama aizvien jaunās valodās. Un pats svarīgākais: Hockey Arena spēle ir bezmaksas ... ... tādēļ nevilcinies un dodies piereģistrēties - http://www.hockeyarena.net
×
×
  • Create New...