Jump to content
php.lv forumi

MeTRoiD

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MeTRoiD

  1. D:\AppServ\www\admins\zip.php Pārmaini visur uz / <-- pusi ;)
  2. width & height atspartes? :/
  3. Mēģināju, nekā.. :/ Nū, ir, bet viņš nau sakārtojies viens zem otra, centies kā gribi, bet nekā.. :/ šādi izskatās, kad aukšā uzliek šo kodu šeit
  4. <?php if ($handle = opendir('C:/home page/xampp/htdocs/hltv/demo')) { while (false !== ($file = readdir($handle))) { if (strlen($file) > 4) { $gabali = explode('-', $file); $flag1 = $gabali[0]; $name1 = $gabali[1]; $flag2 = $gabali[2]; $name2 = $gabali[3]; $rez1 = $gabali[4]; $rez2 = $gabali[5]; $mape = $gabali[6]; $mapesgabali = explode(".", $mape); $name = $mapesgabali[0]; echo "<table>"; echo"<tr><td>Team </td><td>Team </td><td>Score Map </td></tr><br>"; echo "<tr><td><img src='bildes/flags/$flag1.png' width='18' height='12'/> $name1 </td><td><img src='bildes/flags/$flag2.png' width='18' height='12'/> $name2 </td><td>$rez1 - $rez2 $mape </td></td><td><a href=\"hltv/demo/$file\">Download</td></a></tr>"; echo "</table>"; } } closedir($handle); } ?> Izskatās šis kods šadi , kā izdarīt, lai rādītos tikai vienreiz Team, Team, Score, Map.. Izmēģināju daudz ko, bet nekā.. Kāds varētu pārveidot šo scriptu, lai rādītos tikai vienreiz team, team, score, map.. ? plz..
  5. LOL, ATVAINOJOS. Atlika, palasīt čut čut pa table..
  6. { $gabali = explode("-", $file); $name1 = $gabali[0]; $name2 = $gabali[1]; $rez1 = $gabali[2]; $rez2 = $gabali[3]; $mape = $gabali[4]; $mapesgabali = explode(".", $mape); $name = $mapesgabali[0]; echo "Komanda Komanda Rezūltāts Karte <br>"; echo "$name1 $name2 $rez1 - $rez2 $mape <a href=\"http://xxx/$file\">Download</a>"; } ēē, sveiki atkal.. Kāds nevarētu nedaudz pārveidot šo kodu, lai zem Komanda rādītos name1, lai zem Rezūltāts radītos rez1 u.t.t? Jo, name mainās, rezūltāts mainās un vienkāši es gribu, lai viss būtu sakārtots. [ Šis ir tikai daļa no koda. ]
  7. Done.. Milzīgs teu paldies :]
  8. .txt failā tā vieta uzrādās, kā klucītis.. .php failos varēja ar to klucīti noiet zemāk, bet .txt neiet..
  9. <? $thedata = $_POST['sometext'] . ':halflife:on'; $file = "spam.txt"; $open = fopen($file, "a"); $write = fwrite($open, $thedata); "\n"; ?> Šitā? ķipa nau..
  10. āā, bet kurā vietā, tas code jāliek, nevaru saprast..
  11. Nice.. Done.. ā, meklēju forumā, bet nesapratu kurš ir īstais, lai pēc tam, kad .txt failā ir pievienojies tas teksts, nākošais kurš rakstīs sāktu jaunā rindā.. Pasakiet lūdzu, un tnx jeu par visu..
  12. āā, nepareizi laikam pateicu, ko vēlos.. āā, vēlos lai ir tas viens lodziņš, un kad ieraksta tur info un uzpiež ok, aiz tā teksts parādās vēlviens teksts.. Tikai .txt failā Man liekas šeit vajag kko pielikt aizmugurē klāt $thedata = $_POST['sometext']; un aiz šī tas teksts ko vēlos lai parādās .txt failā.. bet nemāku..
  13. Jā, atradu.. index.php kods <html> <head> <title>=]</title> <body> <center> <table border="0"> <font size="3"><b>Ieraksti kautko :)</b></font> <tr> <td> <form action="write.php" method="post"> <textarea rows="1" cols="30" name="sometext"> </textarea> </td></tr> <tr><td> <input type='submit' name="submit" value="Submit" > </form> </table> </center> </body> </html> write.php kods <? $thedata = $_POST['sometext']; $file = "spam.txt"; $open = fopen($file, "a"); $write = fwrite($open, $thedata); ?> Čut čut jāpāreveido, lai pēc tā sometext parādās vēlviens teksts.. [ parādās tikai .txt failā ] .. kāds varētu? Mēģinu jeu te kādu pusstundu, nekā nesanāk..
  14. ēēē, bet tur tā lieta, ka simple php tur jeu gatavu kodu editēt māku, bet cept kaut ko no jauna nevaru.. āā, bet ļoti man vajag to fišku uzveidot..
  15. Nekas neizdevās.. Scriptam vajag pievienot arī lodziņu kur ierakstīt, bet tur tikai uzpiet uz .php faila un noteikt teksts pievienojas .txt failam..
  16. pff... āā, aptuveni kā lai es meklēju, man tiešām nau ne jausmas..
  17. Kāds scripts būtu jāizveido, lai varētu no mājas lapas pievienot .txt failam dažas rindiņas..? Aptuveni tā.. text [ lodziņš ] text [ lodziņš ] text [ lodziņš ] ok un .txt failā saglabājās šādā formātā.. text:text:text .. Nau nejausmas ar ko sākt.. Maybe kādam ir kāds iesākts scripts.. + Ja ir iespējams, tad arī lai nevar pievienot vairākus ar vienādu textu.. [ bet tas tā.. ]
×
×
  • Create New...