Jump to content
php.lv forumi

ivarssss

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

ivarssss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies tev zigi! tu gan esi čalis. Liels paldies. BEt tagad ļoti stulbs jautājums! Linuxs ir bezmaksas sistēma? viņai nevajag iegādāties kādu licenzi?
  2. kādēl piemērs tieši ar salvinetu? paldies zigi. es jau vēlējos rediģēt virsrakstu!
  3. Kādā veidā viņas to var uzzināt? un vai VID KATRU HOSTOTĀJU tragad pārbauda?
  4. Tāda lieta. Man ir reģistrēts sia, un es vēlētos saviem pašreizējiem klientiem piedāvāt pakalpojumu hostings. Man ir iegādāts servers + uzinstalizēju pats windows server 2003 + plesku. Diemžēl plesk man ir bez licenzes. VAi kāds nezin juridisko pusi par hostingu programatūru? internetā meklēju, bet tur nevar tieši atrast, ko es vēlos. tātad kopsavilkums. Vai es varu taisīt hostingu ar nelicezētu plesk programaturu?
  5. Sveiki Es pašlaik taisu savu jauno mājaslapu. DOmenu nopirku (savejovideostudio.com),bet man ir daži jautājumi. Piemēram man ir video un es viņu gribu dabūt flash playerī! Kas man jādara ,lai nokodēdu uz .swf(laikam tā sauca). Nākošais,zem video es vēlētos ,lai cilvēki varētu izteikt savas domas komentāros un pievienot video attiecīgu vērtējumu,tātad komentāru lauks un 5 zvaigznīšu vai 5 baļļu vērtēšanas skalas lauks. Un pēdējais,kāds varētu ieteikt kādu upload scriptu? Lūdzu sniedziet palīdzību! P.S. Es šo mājaslapu taisīšu PHP
×
×
  • Create New...