Jump to content
php.lv forumi

zoga

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

zoga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. zoga

    kometaari

    Sirsniigi pateicos andrip!!! Nav veel jauna diena uzaususi, kaa visas manas probleemas atrisinaatas! :)
  2. zoga

    kometaari

    Es vinju tur liku, lai nevareetu ierakstiit ljoooo...oooooti garu vaardu. Un taa arii bija, pashaa saakumaa ljooooo.....ooti garais vaards smuki sadaliijaas. Nu un tad jau es sapratu, ka taapeec man taas rindinjas arii nesanaak. Bet var taa izdariit, lai rindinjas ir smukas un ljooo...oooti garais vaards arii saluuzt? :)
  3. zoga

    kometaari

    Bet es te tagad bakstos ar to wordwrap un man liekas, ka tur taa vaina arii ir. Iznjeemu vispaar to rindu aaraa un, redz, kaadas smukas rindinjas.
  4. zoga

    kometaari

    Nu labi, nevajag par prezidentu vairs, vienkaarshi pirmais tekstinjsh gadiijaas pa rokai :) Laikam sapratu, kur taa vaina, man tajaa kodaa divas rindinjas veel paraadiijushaas klaat $data = wordwrap($data, 70, "<br />", true); $data = str_replace('\"', '"', $data); Droshi, ka tajaa wordwrap taa vaina.
  5. zoga

    kometaari

    Nu tad man veel viens jautaajums, ja driikst ;) Kaapeec komentaaraa neierakstaas pilnas visas rindinjas? http://notepad.lv/bildes/v.php?id=47352bilde1.JPG][/url]
  6. zoga

    kometaari

    Paldies, paldies andrisp, šis patiešām darbojas! Izrādās, ka nepietika tikai "a" ar "w" nomainīt, vajadzēja vēl vienu rindiņu vajadzēja sacerēt. :)
  7. zoga

    kometaari

    kas man jaaizmaina shajaa kodaa http://paste.php.lv/5615 lai jaunaakie komentaari raadiitos pirmie? Tas patiešām tik grūti, cik man likās? :)
×
×
  • Create New...