Jump to content
php.lv forumi

DEDLI

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

DEDLI's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. DEDLI

    IPB

    meiginaju bet man neparmet paradas itka tads url"http://localhost/f/?return=http://localhost/gs/index.php" un paliek foruma par DB gandriz nezinu neko!
  2. DEDLI

    IPB

    labi pienemsim registraciju nokopeju tad atliek tik logins (bet man ir skripts ) tik vins redirekte uz forumu pec ielagosanas a man vaik lai vins redirekte uz index lapu !
  3. DEDLI

    IPB

    Sveiki! nezināju kur postot (piedosanu ja nepareizaja sadala) Tatad izmantoju IPB forumu 1. problema = ir login skripts kad logojos ieksa vins parmet(redirekte) uz forumu ka varetu uztaisit to ka pie ielagosanas vins NEredirekte uz forumu! domaju ka to var panakt ar ajax vai js bet nezinu ka sad.gif 2. problema = Tas pats IPB registracija lapa nevis pasa foruma ka to var izdarit ? (to ka registrejies majaslapa un tiek pieregots ari IPB foruma!) domajams tas pats ajax vai js! izmantoju pasa kodetu web! (nav cms) butu pateicigs ja kads ieliktu kadu pamacibu vai pateiktu ka to izdarit
  4. paldies bija un ka var nonemt 1px man logo nestav tiesi pie pasas augsas (top) bet kkadu 1 - 4 px starpa un tad iet logo ka to var izlabot lai vins stavetu tiesi?
  5. Tatad problema tada ka man vaik pabidit bildi par aptuveni 1 - 2 px pa labi bet nezinu ka lai to izdara kads vevar man ludzu palidzet?
×
×
  • Create New...