Jump to content
php.lv forumi

mxs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

mxs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki, ir mājaslapa kurā jau sākumā atveras vairākas lielas (smagas) bildes. Tad nu, lai paātrinātu procesu, gribēju pēc pirmajām piecām ielikt pogu: "Ielādēt pārējās bildes" un nospiežot to turpat apakšā ielādējās pārējās bildes. Nevaru īsti pat izdomāt kā to sameklēt googlē, domāju ka ir kāds ļoti vienkāršs variants, īss php kods kā to uztaisīt, labprāt kādu paraugu dabūtu! Vēl pastāv variants vienkārši uztaisīt vēl vienu *.html failu kurā ir viss tas pats, kas pirmajā tik vēl klāt pārējās bildes.
  2. Labi, labi! Doma ir tāda lai elektroniski var katram uzņēmumam nodot failus viegli un precīzi plus jaunāko informāciju!
  3. Nē, firma sniedz pakalpojumus nevis preces!
  4. plus vel klāt galvenajam administratoram ir japaliek iespeja izlabot informaciju pašā majaslapā un veidot sadaļas kuras ir redzamas pilnīgi visiem cilvēkiem kas ienāk lapā t. i. kontakti, pakalpojumi utt. Līdzīgi kā DRUPAL! Es jau esmu rakājies pa visādām šitādam sistēmām, vēl nēsmu uzgājis neko prātīgu, turpināšu meklēt, bet paldies citiem, kas palīdzēs!
  5. NU varbūt cilvēki kuri ar to ikdienā strādā uzskata ka tas nav sarežģits, bet ja es ikdienā pilnībā nesaskaros ar šo tēmu, man tas liekas neiespējam! IR vispār cerība atrast bezmaksas tādu sistēmu? Varbūt kādi citi ieteikumi?
  6. Sveiki, ir nepieciešama pa visam vienkārša sistēma, kas veiktu šādas funkcijas: Piereģistrēt lietotājus var tikai administrators Lietotajs kuru ir piereģistrējis administrātors var tikai lasīt noteiktu informāciju Cilvēki kuri nav ielogojušies nevar redzēt informāciju Administrātors katram lietotājam var vedot informācijas listi kuru citi lietotaji neredz, tikai konkrēti viens lietotājs Administrātors var veidot informācijas listi kuru redz visi lietotāji Administrātrors noteiktam lietotājam jaunumos var pievienot failu, kuru lietotajs var lejuplādēt Adpmērma tā, fiška visā šitajā ir tāda, ka ir FIRMA, kas saviem klientiem sniedz iespēju saņemt visādus jaunumsu un dokumentus elektroniski. Tātad FIRMA uztaisia uzņemumam LIETOTĀJU caur kuru lietotajs ielogojoties var apskatīti tieši viņam norādītu informāciju, jaunumu vai novilkt jaunu pievienotu failu. Administrātors var pārvaldīt par lietotājiem un pienienot katram lietotajam savu informāciju! Un protams ir arī informācija, kā piemēram cenu palielināšana ko var apskatīti visi lietotāji! Un to visu var redzēt tikai reģistrēti lietotāji. Domāju ka vajadzētu būt skaidram. Līdzekļi nav paradzēti nekādi, tikai paša galva. Bet tāka zinu ka man šāds projekts nav pa spēkam tāpēc... Tāpēc sākumā mēģināšu ar Jūsu palīdzību atrast kādu bezmakas web sistēmu, kura veiktu šadas funcijas, vai vismaz līdzīgas, kuras piekoriģējot varētu pildīt viasas manas funkcijas. Visi ieteikumi, un citi komentāri laipni gaidīti! edit: Cik šāds projekts izmaksātu taisot no nulles? Vai vispār iesācējam ir rēlai kaut ko tādu uztaisīt?
  7. Ir saits: http://www.edg.lv/eksameni/ Erorr konsole neko neuzrāda. Ar mozilla 2.0 un IE7 strāda ideāli! Bet ar IE6 un Opera9 gļuko galīgi, rāda laiku pie pirmas ieskaites (sporta) un pietam laiks ir līdz vēstures eksāmenam, pārējos laikus vispār nerāda! Ko izlabot, lai ietu uz visiem pārlūkiem?
×
×
  • Create New...