Jump to content
php.lv forumi

amis11

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About amis11

  • Birthday 11/05/1993

Profile Information

  • Location
    Dobeles raj

amis11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Šis variants nostrādāja! Liels Paldies! :)
  2. Sveiki! Es mācos strādāt ar HTML un PHP skriptiem, bet tagat esmu nelielā neizpratnē ar vienu kodu! <link rel="stylesheet" type="text/css" href="addons/fancybox/jquery.fancybox.css" media="screen" /> <script type="text/javascript" src="addons/fancybox/jquery-1.3.2.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="addons/fancybox/jquery.easing.1.3.js"></script> <script type="text/javascript" src="addons/fancybox/jquery.fancybox-1.2.1.pack.js"></script> <script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { $("a").fancybox(); }); </script> <div id="wrap"> <p> <a rel="group" title="Ainava 1" href="img/gallery/2_b.jpg"><img src="img/gallery/2_s.jpg" /></a> <a rel="group" title="Ainava 2" href="img/gallery/3_b.jpg"><img src="img/gallery/3_s.jpg" /></a> <a rel="group" title="Ainava 3" href="img/gallery/4_b.jpg"><img src="img/gallery/4_s.jpg" /></a> </p> </div> </div> <script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { $("a").fancybox(); }); </script> Kā lai norāda lai šī funkcija strādā tikai uz a elementiem kuri ir zemāk proti attēliem, nevis visiem linkiem, kuri ir lapā? (mabye tomēr nepareizajā vietā ieliku, bet ceru uz sapratni) DEMO >>Šeit<< Viss itkā ir normāli līdz bridim kad vēlos pāriet uz Sākums!
  3. amis11

    PHP Fusion

    Es vnk paņēmu augšēju centra dalju un tur ieliku to atēlu kuru gribu la staipās un tad pa virsu banneri protams pixeļiem ir jāsakrīt! echo "<table style='background-image:url(".THEME."images/banner-center.gif)' align='center' border='0' cellpadding='0' cellspacing='0' width='$theme_width'>"; echo "<tr><td width='0' height='70'><img src='".THEME."banner-right.gif' width='0' height='70'></td>"; // Start banner code echo "<td width='100%' height='60'>$header_content</td>"; // End banner code echo "<td width='1' height='70'><img src='".THEME."images/banner-center.gif' width='1' height='70'></td></tr></table>\n"; Un viss staipiisies!
  4. amis11

    PHP Fusion

    Viss man sanāca šo postu var slēgt ciet!
  5. amis11

    PHP Fusion

    // Start banner code echo "<td width='100%' height='82'>$header_content</td>"; // End banner code Kāds var izlabot lai viņš staipās es neko tur nesaprotu!
  6. amis11

    PHP Fusion

    Piedodiet! Es šajā jomā noob... Da es galīgs zābaks pat nezinu kur tas kods jabaaz.... :(
  7. amis11

    PHP Fusion

    Lakam neviens nesaprot ko es domāju... boot.lv tas pats
  8. Sveiki! Es vēlētos uzināt kāds kods un kur ir jā raksta lai augšējais baneris smuki staipītos un būtu pa visu augšu kā šeit un to es gribu panākt arī šeit, bet nezinu kā?! varbūt kāds var palīdzēt?
×
×
  • Create New...